Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• donki

senior tag

válasz nubreed #8 üzenetére

Nekem igazából nagyon bejött az 1. rész, ezért a játékért családi accountra alakítottam a steam accountomat, hogy 3 külön accountról, 3 különböző karakterrel is végig tudjam játszani az többi karakter törlése nélkül. Valamint a játék befejezése után is játszottam vele (200. szintig).
    A főszál, tehát ha valaki kizárólag a főszálra koncentrál, és semmi másra, az valóban rövid, mert az ökör kísérgetés után, ami önmagában közel fél óra, csak 4 küldetést kell teljesíteni és utána jöhet a sárkány.
    Ha ezeket a küldetéseket célirányosan teljesíti az ember, akkor lehetséges, hogy igazából még 1 órába se telik, pláne, ha már előre le vannak helyezve a megfelelő helyekre a teleport kövek (new game plus esetén).
    Előzetes játékismeret nélkül, és azért a jobb minőségű mellékküldetéseket is teljesítve 40 óra játéklehetőség alsóhangon is benne van. És persze itt a dlc-t nem számoltam bele.

Új hozzászólás Aktív témák