Hirdetés
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
dragonfx #1109 üzenetére
a díj emellett olyan tényezőktől is függ, mint a korod, a nemed, lakhelyed, az, hogy vannak-e gyerekeid, hogy egy évben hány napot vagy külföldön az autóval, és nagyon fontos, hogy milyen értékű autót használsz. Azzal is faragható a díj, ha nem negyedévenként, hanem egy összegben fizeted be és nem csekken, hanem elektronikus átutalással.
Futott km-t nem írnak itt.
-
Kar07
tag
válasz
dragonfx #1110 üzenetére
Amint kicsit előrébb írtam, nekem ~59% az emelés (de szóljatok ha nem jól számolok). Apámnak és anyósnak is kétszeresére emeltek.
Ehhez képest reggel az m1 híradóban úgy fogalmaztak, hogy idén „akár 10-15%-os emelés” illetve „mérsékelt emelés” várható. Majd elmondják, hogy mellékesen pl. Németországban, Belgiumban 4-5 szöröse a díj, de még Romániában is a duplája mint hazánkban.
Én meg csak pislogtam a "mérsékelt" és a "10-15%" hallatán…
-
Winner_hun
félisten
válasz
dragonfx #1092 üzenetére
Vasárnap nekiálltam de nem tudtam befejezni mert rossz volt a netriska. Megadtam hogy nincs gyerekem erre a végén sipákolt hogy adjam meg a gyerekeim számát meg még valamit. Plusz az egyik biztosító akkor még nem adott árat. Na mindjárt nézem. Amúgy akkor párszáz forinttal lett több az ideinél.
-
lujó55
addikt
válasz
dragonfx #459 üzenetére
Akkor is, ha nem lesz üzemanyagod? Az árak folyamatosan nőnek, nem csodálkoznék, ha néhány éven belül annyiba kerülne a kőolaj származék literje, mint a kocsid. Főleg úgy, hogy a nagyvárosok is kezdenek átállni a sétálóutcákra. Na, akkor majd nyomhatod 1-esben a garázsban.
-
lujó55
addikt
válasz
dragonfx #454 üzenetére
Szerintem arra gondolt a jogalkotó, hogy aki száguldozik az fizessen többet. Kis autó erős motorral jobban megy, mint a böhöm nagy többtonnás benzintemetők.
Az igazi cumi majd az új gép eladásokban lesz, mert az autógyártók annyit invesztáltak motorfejlesztésbe, ilyenolyan feltöltés, turbo, highpressure dízelek, VVT, stb azt figyelembe véve, hogy a köbcenti alacsony maradjon, most meg az emberek nem fognak egy milkóval többet fizetni az erősebb motorért, elég lesz az alap is ami ugyanolyan köbcentis. -
-
Bubu79
addikt
válasz
dragonfx #203 üzenetére
Igen, ez egy negyedév díja - nem bánkódom, ennyi és kész, majd alakul
Maradtam A0-ban, mert tavaly május végén vettem a gépet, így nem volt meg egyhuzamban a 9 hónapos biztosítás - ezért ennyi ( no meg a korom miatt, amiatt, hogy nagyköbcentisnek mondott a gépem, a márka miatt, meg az is dob rajta, hogy városban leledzek... )
-
Bubu79
addikt
válasz
dragonfx #189 üzenetére
Netrisk-nél ma éjfél ( nov. 28 ) a határidő - ami a felmondó nyilatkozatot illeti. Az új szerződés papírjait december 20-ig megküldik.
Én is náluk intézem a dolgot - 22-én küldtem el a szükséges nyilatkozatokat faxon, 23-án mondták fel a meglévő biztosításomat.
Tetszett a dolog - szétnéztem, hogy hogyan alakulhatna a lehető legjobban a biztosításom és meglepődtem.
A mostani biztosítóm online megrendelés esetén nagyjából 2k-val lett volna olcsóbb. Az online ajánlat megtekintéstől számítva két napon belül megjött az ömlengő levelük a reménybeli jövő éves első negyedéves biztosítás csekkjével együtt, ami drágább lett volna, mint a mostani negyedéves biztosításom... Fogtam magam és elmentem más biztosítóhoz - évi 40k-t takarítottam meg ezzel a húzással... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Keresünk dokkolókat
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest