Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
Manitou #1011 üzenetére
Én is így jártam.... de azt hiszem sikerült rájönnöm hogy miért van ez.
Az esetemben a Netrisk nem számol ezzel a kedvezménnyel
B1-B3 kedvezmény
Ön akkor jogosult a B1-B3 kedvezmény igénybevételére, ha a most megkötendő szerződése kockázatviselési kezdetét megelőző egy évben nem okozott olyan kárt, amellyel kapcsolatban valamely Magyarországon bejegyzett biztosítónak a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás alapján helytállási kötelezettsége keletkezett, és ha bonus-malus besorolása B1-B3 kategóriába esik.
A Posta honlapján be lehet jelölni, a többi alkusz cég is figyelembe veszik.
Már jeleztem a Netrisknek, de csak annyit válaszoltak, hogy az észrevételemet továbbítják az illetékesnek, és majd értesítenek. Azóta törölték az elküldött üzenetemet is a rendszerükből, meg a válaszukat is. -
degu
senior tag
Most mar egy kicsit elbizonytalanodtam,mert azota egyszer sem hallottam a hirekben,de nezzetek utanna,hogy nem -e Zambeziaban vezettek be,csak a hir elejet nem hallottam.
De itt minden hihetetlen dolog bekovetkezik elobb-utobb./de inkabb...elobb/
A hir az volt,hogy az uj modi szerint a biztositok evente akarhanyszor ! modosithatjak a szerzodesedet /a kotelezot/,de Te csak egy evben egyszer valthatsz.
Ennyi. -
tomcsi23
veterán
Csütörtökön küldött az alkuszom mailt:
AJÁNLAT, AJÁNLATI IGAZOLÓ
Mivel a(z) ... rendszámú gépjármű ajánlata továbbításra került a biztosítóhoz, ezért csatoltan küldjük az AJÁNLATI IGAZOLÓ-t, amivel igazolni tudja az érvényes kötelező biztosítás meglétét (2012.03.01.-ig). Kérjük a dokumentumot nyomtassa ki és tartsa a forgalmi engedély mellett.DÍJFIZETÉS
A biztosítás első díjának megfizetésére szolgáló csekk/díjbekérő várhatóan január folyamán megérkezik Önhöz (addig a csatolt Ajánlati Igazolóval tudja igazolni a fedezetet).Persze, az uniqa már megküldte a csekket, majd jövőre befizetem.
-
tomcsi23
veterán
Ennyit találtam:
Elektronikus ügyfélszolgálat kedvezmény
Ha vállalja, hogy biztosítóval a szerződéshez kapcsolódó teljes kommunikációját a biztosító online ügyfélszolgálatán keresztül fogja intézni, akkor jogosult ezekre a kedvezményekre. A kedvezmény érvényesítésnek feltétele a biztosító weboldalán történő egyszeri regisztráció is a saját ügyfélmappa megnyitásához. További feltétel, hogy megadja az e-mail címét és/vagy mobil számát a biztosítónak.
Az elérhető maximális kedvezmény mértéke és feltétele biztosítónként:
Uniqa - 25%
Szerződő regisztrál a www.uniqa.hu oldalon, és MyUNIQA szolgáltatási szerződést köt a gépjármű felelősségbiztosítási szerződés megkötésével egyidejűleg, vagy ha ez nem lehetséges, úgy a regisztrációra, illetve a MyUNIQA szerződéskötésre felhívó e-mail megküldésétől számított 8 napon belül. A kedvezmény igénybevételének alapfeltétele érvényes, a kapcsolattartásra alkalmas e-mail cím megadása.
(#817) kircipeti: alkuszon keresztül esetleg
-
tomcsi23
veterán
Miért, mit hallottál?
Viszont akkor elindítanék egy ilyet, ajánlott, nem ajánlott - mit szóltok hozzá?
AIM Általános Biztosító Zrt.
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
Astra Biztosító
Generali-Providencia Biztosító Zrt.
Genertel Biztosító Zrt.
Groupama - Garancia Biztosító
Közlekedési Biztosító Egyesület - nem ajánlott
K&H Általános Biztosító Zrt. - ajánlott
Magyar Posta Biztosító Zrt.
MKB Általános Biztosító Zrt.
OTP-Garancia Biztosító Zrt.
Signal Biztosító Zrt.
TIR Biztosító Egyesület
Union Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt. - ajánlott
Wabard Biztosító Zrt. -
egykori
őstag
Én már mindent átnéztem, vártam a Posta levelét, és nagyon meglepődtem, mert stagnálást kalkuláltam. Ezért örülök ennek a Tiedhez képest szerénynek mondható csökkenésnek, és B10-nél már nem várhatok ennél jobbat.
És örülök veletek együtt, hogy 50%-kal is tudjátok csökkenteni a díjat! -
egykori
őstag
„Én is postánál vagyok, nekem is jött papír, de csekk nem. A díj meg egy paraszthajszállal kevesebb lenne mint idén volt. Nyílván nem maradok
”
Én is a postánál vagyok, nekem is jött papír, de csekk nem (utalok, így ezt én nem vártam). A díj meg nem egy paraszthajszállal kevesebb, mint idén volt, hanem: ~13%-kal, azaz ~2100 Ft-tal kevesebb. Nyilván maradok
-
Winner_hun
félisten
Most pont nem a netrisknél jönnek ki jobb árak.
Ahogy agyaltam közben rajta én is erre az álláspontra jutottam hogy ha nem vált biztosítót az ember vagy nem köt újra akkor lehet előző éveket is kiválasztani.
2008-ban kezdődött, azt nem írja hogy 2008 január 1 vagy 2008 dec 31-től, csak 2008-at, ezért vagyok bizonytalan.
Igen arra
Első biztosítás kötésemnél 659120 Ft volt a legdrágább díj
Idén pedig a posta adta a legolcsóbbat így átmentem hozzájuk. Jövőre még nem tudom mi lesz, futok pár kört még hozzá
-
Kroni1
veterán
Én régebben voltam a K&H-nál és teljesen korrekt, megbizható biztosító szerintem. Ugyan 2 éve átmentem a Wabardhoz, mert akkor féláron indultak minden más biztosítohoz képest, de az most 15ezerrel drágább lenne ha maradnék!!! Most a K&H lenne az egyik legolcsóbb a motoromra, úgyhogy megyek is vissza mert KÖBE nem jöhet szóba, az UNiON is csak egy ezressel lenne olcsóbb éves szinten, úgyhogy a K&H lesz a befutó..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest