Új hozzászólás Aktív témák
-
G.FeT
tag
Ilyen gondjaim nekem is adódtak mostanában. Szerintem előbb-utóbb kiszárad, és akkor jó lesz. Mindenesetre jól nyomkodd ki (szárazon).
Nekem nagyobb gondom van: kéne szereznem egy, azaz egy darab Koss Spark Plug fülesre való szivacsot, aminek az ára a SuperGamer.hu-nál 961 forint. Ezzel még nem is volna baj, de a házhoz szállításért 1490 Ft-ot kérnek el, ami már kicsit drága egy ilyen kis vacakért. Kiderítettem, hogy Budapesten nincs se boltjuk, se raktáruk, az egész cég Szlovákiában van, Besztercebányán, és csak webáruhézként működnek.
Aki tudja, hogy ezen a cégen kívül még hol lehet venni ilyen szivacsot (én a neten nem találtam sehol máshol), az pls szóljon nekem! Vagy, ha valaki a supergamer.hu-ról készül rendelni valamit, akkor beszéljük meg, és akkor rendeljen egy ilyen szivacsot is! Remélem, azért nem kérnek el még egy házhoz szállítási díjat.
Aki tud segíteni, kérem szóljon! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest