Hirdetés
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Hardverfogócska a kertben
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.FeT
tag
Ilyen gondjaim nekem is adódtak mostanában. Szerintem előbb-utóbb kiszárad, és akkor jó lesz. Mindenesetre jól nyomkodd ki (szárazon).
Nekem nagyobb gondom van: kéne szereznem egy, azaz egy darab Koss Spark Plug fülesre való szivacsot, aminek az ára a SuperGamer.hu-nál 961 forint. Ezzel még nem is volna baj, de a házhoz szállításért 1490 Ft-ot kérnek el, ami már kicsit drága egy ilyen kis vacakért. Kiderítettem, hogy Budapesten nincs se boltjuk, se raktáruk, az egész cég Szlovákiában van, Besztercebányán, és csak webáruhézként működnek.
Aki tudja, hogy ezen a cégen kívül még hol lehet venni ilyen szivacsot (én a neten nem találtam sehol máshol), az pls szóljon nekem! Vagy, ha valaki a supergamer.hu-ról készül rendelni valamit, akkor beszéljük meg, és akkor rendeljen egy ilyen szivacsot is! Remélem, azért nem kérnek el még egy házhoz szállítási díjat.
Aki tud segíteni, kérem szóljon! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest