Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoLizei
aktív tag
Nekem most sikerült beleszaladnom egy ilyenbe. ( a KSC22-ről van szó ) Megtetszett a klipsze, gondoltam, snowboardozásnál jól jön, a normál füles ugyanis néha ki akart csúszni a helyéről. Kipróbálni a MM-ba nem lehet, de igényes kialakítása és a neve miatt bíztam benne, tehát vettem egyet. Aztán otthon meghallgattam...
...mintha egy nagy tölcsérbe ordibálnának a túloldalon! Se szép magasak, se semmilyen mélyek!
Csalódás. Extrém loudnesses eq beállítással azért hallgatható, ha megszokja az ember a kevés basszust. Szóval sportoláshoz jó lesz szerintem, de kevésbé aktív tevékenység közben maradok a Meizum gyári fülhallgatójánál. (Laptopra kötve is hasonlók az élmények.)
Később egy másik MM-ban járva kb. 5-600 Ft-tal olcsóbban láttam a cuccot. Na akkor lettem igazán ideges
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Hobby rádiós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Fedora Linux
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csalódás. Extrém loudnesses eq beállítással azért hallgatható, ha megszokja az ember a kevés basszust. Szóval sportoláshoz jó lesz szerintem, de kevésbé aktív tevékenység közben maradok a Meizum gyári fülhallgatójánál. (Laptopra kötve is hasonlók az élmények.)
...