- Házi hangfal építés
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
skublics_ger #88 üzenetére
Fotósuli.
Digitális fényképezés műhelytitkai. -
máyköl
veterán
Üdv! Most vettem ki egy könyvtárból ezt a könyvet, de már bánom...
Legalábbis teljesen ok a könyv, de kár, hogy nem a haladó-t vettem ki, azt hittem az magas lesz nekem. Most lapozgatok benne, hogy legyen valami normális info, mert nagyon-nagyon alapokat ír le.
Na, inkább visszaviszem egyik nap és kiveszem a haladót.
-
máyköl
veterán
Ma egy könyvtárból kikölcsönöztem ezt a könyvet: [link] Első benyomásra jónak tűnik, majd beszámolok róla ha elolvastam.
-
máyköl
veterán
Voltam ma a Libriben. ([link]) Megnéztem a már megemlített könyvet. (Digitális Fotózás Műhelytitkai 2009-2010-es kiadás). Átlapoztam, első benyomásra nagyon bejött, ezt meg fogom venni. 3000 Ft-ért szvsz nem drága. Láttam az óriás fototrend hírdetést is.
Nemrossz.
-
máyköl
veterán
válasz
runner 125 #25 üzenetére
-
máyköl
veterán
válasz
runner 125 #23 üzenetére
Az a Digitális Fotózás műhelytitkai könyvnek volt az ára, én a tükrös fotós könyv árát kérdezem. Az is annyi?
-
máyköl
veterán
válasz
runner 125 #20 üzenetére
Ha a tescoban van a tükrös könyv, akkor meglátogatom a Tesco-t, átlapozom milyen. Mennyibe került nem emlékszel?
-
máyköl
veterán
Köszi.
Most olvastam el ezt a könyvet. Tetszett, bár szsz nagyon amatőröknek szánt, a legalapabb dolgokat írta le. A "DIGITÁLIS FOTÓZÁS MŰHELYTITKAI DIGITÁLIS FOTÓZÁS MŰHELYTITKAI" könyvön kívül ezt a 2-őt szemezgetem. [link] és [link]. Szerinted melyikkel járnék a legjobban, melyik okosít a legjobban?
-
máyköl
veterán
válasz
Szten Márs #8 üzenetére
Én a 2006-osat olvastam. Majd megnézem az árát a 2009-es kiadásnak, emlékeim szerint a 2006-os kiadás 4-5ezer Ft volt.
-
máyköl
veterán
Erről tud valaki valamit? Egyszer volt szerencsém átolvasni, akkor nagyon bejött, csak kicsit drágának tartottam. Lehet még kapni valahol?
-
máyköl
veterán
Ha valakinek van jó állapotban fotós könyve, szívesen elcserélném vele az enyémre, én már ezt elolvastam. Egy ilyenem van: [link] Ha érdekel, írj PÜ-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Formula-1
- Házi hangfal építés
- Opel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest