Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
felora:)
tag
Hello.
találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy:
Gép összerakva, minden jól megy, automatikusan indul is amint kap áramot. Viszont, ha kikapcsolom normálisan, csak akkor akar elindulni, ha ismét áramtalanítom és automatikusan indul, bekapcsológombra annyit csinál, hogy felpörög a procihűtő ventije, 3-5mp után leáll, majd újra megindul, de se kép se hang. Viszont ha áramtalanítom a rendszert akkor utána első indításra megy minden jól. Biost is frissítettem, kinulláztam, de nem tudom mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest