-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
őstag
válasz szasanyi #19494 üzenetére
Végigolvastam, pont azért írtam hogy 10 centiről van 40db-es zaj.
Egy normál asztalon kb 1 métererre, de inkább jóval messzebb van a géped.
Hacsak nem síri csend van erősen kétlem, hogy a pumpa lenne a leghangosabb és a leginkább kihallható a gépedből. Egyébként is lehet állítani kb. az összes újabb alaplappal pumpa fordulatot cpu hőfokhoz. Beállítod hogy x fokig csak y fordulaton tekerjen, ahol a fülednek a legkevésbbé fáj a zaja. Aztán ha kell a kakaó úgyis lesz másik 6 venti aminek a szélzaja nagyobb mint a pumpáé.De ha mégis annyira elviselhetetlen akkor szó nélkül elállhat tőle ha neten rendelni.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
JanR
addikt
válasz szasanyi #19494 üzenetére
Igazából a Fractal nagyon tetszik és eközött, meg a Lumen RGB között 10k a difi, így inkább az utóbbit választanám.
De ez a 10 cm-es pumpazaj olyan "bullshit" szagú.. nem tudom, bár ott is adott a 14 napos elállás. Nekem az asztal alatt van a gép. Az arctic amikor műkődött, akkor jól hűtőtte a 13700k-t és nem 4-5 fok volt a különbség. Max. 65 fok volt a CPU ugyan azokkal a feltételekkel. Szóval 84-65 nem éppen 4-5 fok difi. De ha nem a maxot nézem, hanem az átlagot, ami 78, akkor ia 12-13 fok difi volt a víz javára. Mondjuk az 420-as radi volt, most meg 280-ast nézek. Tanácstalan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Tenisz topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Itt az AI-képes hallókészülék
- Óra topik
- Politika
- A OnePlus Open 2 lehet a legvékonyabb hajlítható
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...