Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
őstag
válasz
boogie84 #14898 üzenetére
Üdv.
Hát ezt már egy párszor boncolgattuk. Ugye az AIO kiviszi házon kívülre a meleget ezzel elősegítve a belső hűtést is. Teljes terhelésen azért van hője egy Ryzen™ 7 3800X-nek, és ha egy kicsit tuningolni is akar jó ha hideg az a kupak
.
-
eszakas
őstag
-
eszakas
őstag
válasz
bonifa333 #14120 üzenetére
Szia.
Nekem is ilyen házam volt. A kétventilátoros corsair H100i kompaktvíz noctua ventilátorokkal volt használva benne. Egy i7 3770K-t hűtött. Sajnos a radiátor miatt nem voltak a legjobbak az értékek. A procid nagy hőtermelése miatt nem tudom hogy érdemes lenne-e beruházni egy olyan hűtőre ami beleférne. Szóval nem nagy előrelépés lenne. Ha egy háromventiset tudnál beleapplikálni akkor talán előrelépés volna. -
eszakas
őstag
válasz
TestamentDNR #13861 üzenetére
Ez egy tökéletes install videó.
-
eszakas
őstag
válasz
TestamentDNR #13858 üzenetére
Szia.
Nem feltétlenül így. Jó volna tudni a pontos típust, mert egyeseknek saját ventivezérlése és közvetlen tápja van. Ezekhez csak a CPU_FAN van csatlakoztatva az is csak azért hogy az alaplap védelme észlelje hogy van a procin hűtés.
-
eszakas
őstag
válasz
BioNiCMaN #12647 üzenetére
Szia.
Irhatsz a Corsairnak hátha küld keretet, de kevés az esélye, én is azért cseréltem ki a H100i-t mert már nem támogatja az AM4-et. -
eszakas
őstag
válasz
jilian #12514 üzenetére
Nem azt írja hogy fordítsd befelé a hátsó ventit. Hanem hogy az általad leírt modban a "hátsó ventinek csak úgy van értelme". A tápot szerintem hagyd ki a csicsából mert annak külön lelkivilága van, annak pont úgy jó ha más nem zavar bele a hűtésébe. Általában nyomott légterű hűtések a legelterjedtebbek. Számolj egy kicsit. A ventik többet nyomjanak be mint amennyit kiviszel. És NEM ne fújjon befelé a hátsó venti mert az turbulenciát fog kelteni és nem lesz megfelelő áramlás a házban. Ez pedig jobb választás a gyárinál szerintem mert több levegőt is szállít.
-
eszakas
őstag
Szia.
Szerintem.
Nem nagyon látni a a bekötéseket, de az új lapokon van a CPU fan csatlakozó mellett egy csatlakozás a pumpának. A vevőnek van-e ilyen? Vagy a biosban teljes sebességre kell állítani a CPU fant, talán így kap elég feszültséget az elinduláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest