Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Én próbáltam találni valami tesztet, hogy mit tud az NPU helyben futatott Stable Diffusion-nel, pici LLM-el, akármi... de sehol semmi, és ahogy látom, ezért mert nem támogatja semmi. Szóval jelenleg csak unatkozik ott szegény NPU. Ha meg egyszer netán szélesebb körben helyben futtatunk majd ilyeneket (de én kétlem, hogy nem előfizetéses üzleti modellre fog rámenni az ipar, akkor meg nem helyben fut), addigra ezeknek az 1. generációs NPU-knak tudása vicc kategória lesz, mivel az elején minden meredeken fejlődik.
-
Jaja, ilyen kb soha nem lesz. Helyette big data computing, machine learning, deep learning van, amiket -tévesen- AI-nak neveznek az IT-szektorban jelenleg, na nem mintha nem tudnák pontosan, hogy semmi köze hozzá, csak szimplán rájöttek, hogy a(z egyébként nullához közeli innovációt felmutató) szoftvertermékeik eladhatóbbak így.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest