Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Mondjuk én konkrétan Minisforum gépre gondoltam, EU-ból 2 év garral, vagy a névtelen garázscég amazon.de-ről rendelve, szintén annyival. Ez nyilván a kínai gungbaojingjang szintje valóban.
Kicsit vissza kéne venni a stílusból szvsz, én kérdeztem tőled, nem beléd szálltam, mert az APU piac értelméről értekeztél, de valahogy az ár faktort láttam a kérdésben, nem a valós értelmének a megkérdőjelezését. Ezt most még inkább továbbvitted. 8Abba az irányba már el se megyek, ha esetleg egy nevesebb gyártó APU-s gépét tennénk most be ide akkor mi lenne a konklúzió. Mert olyan is van. Abban mi lenne a szar, ami miatt az APU vakvágány, a 'zintel bármilyen gép meg tökf*sza?
szerk: Meg még arra bátorkodtam reflektálni, hogy ha a desktop drága APU-s konfigoknak semmi értelmét nem látod, ellenben miniPC meg oké akkor vajon a használhatóbb mini PC APU-s megoldásokkal (alma-alma) miért nem sikerül összenézni.
-
DaVE-1
senior tag
Jaj de édes hogy valaki még hisz a mesékben... ez kb olyan amikor VGA-t veszel attól még hogy más márka alatt veszed meg mások a színe még ugyanaz a VGA az összes szinte...
Szóval a földig gyalázott lenézett dzsunka nevű kínai cuccokkal sincs semmi baj...de nyilván te ezt sose fogod megtapasztalni csak simán leírod őket
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest