- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Socket AM4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Mondjuk én konkrétan Minisforum gépre gondoltam, EU-ból 2 év garral, vagy a névtelen garázscég amazon.de-ről rendelve, szintén annyival. Ez nyilván a kínai gungbaojingjang szintje valóban.
Kicsit vissza kéne venni a stílusból szvsz, én kérdeztem tőled, nem beléd szálltam, mert az APU piac értelméről értekeztél, de valahogy az ár faktort láttam a kérdésben, nem a valós értelmének a megkérdőjelezését. Ezt most még inkább továbbvitted. 8Abba az irányba már el se megyek, ha esetleg egy nevesebb gyártó APU-s gépét tennénk most be ide akkor mi lenne a konklúzió. Mert olyan is van. Abban mi lenne a szar, ami miatt az APU vakvágány, a 'zintel bármilyen gép meg tökf*sza?
szerk: Meg még arra bátorkodtam reflektálni, hogy ha a desktop drága APU-s konfigoknak semmi értelmét nem látod, ellenben miniPC meg oké akkor vajon a használhatóbb mini PC APU-s megoldásokkal (alma-alma) miért nem sikerül összenézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy ruhás topik
- Socket AM4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest