- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Mondjuk én konkrétan Minisforum gépre gondoltam, EU-ból 2 év garral, vagy a névtelen garázscég amazon.de-ről rendelve, szintén annyival. Ez nyilván a kínai gungbaojingjang szintje valóban.
Kicsit vissza kéne venni a stílusból szvsz, én kérdeztem tőled, nem beléd szálltam, mert az APU piac értelméről értekeztél, de valahogy az ár faktort láttam a kérdésben, nem a valós értelmének a megkérdőjelezését. Ezt most még inkább továbbvitted. 8Abba az irányba már el se megyek, ha esetleg egy nevesebb gyártó APU-s gépét tennénk most be ide akkor mi lenne a konklúzió. Mert olyan is van. Abban mi lenne a szar, ami miatt az APU vakvágány, a 'zintel bármilyen gép meg tökf*sza?
szerk: Meg még arra bátorkodtam reflektálni, hogy ha a desktop drága APU-s konfigoknak semmi értelmét nem látod, ellenben miniPC meg oké akkor vajon a használhatóbb mini PC APU-s megoldásokkal (alma-alma) miért nem sikerül összenézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest