Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóhifi
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Mondjuk én konkrétan Minisforum gépre gondoltam, EU-ból 2 év garral
Kicsit jobban utána jársz, akkor kiderül, hogy a minisforum pont ugyanolyan gungbaojingjang minőségű gépeket gyárt mint a többi hasonló kínai, minimális supporttal, csak éppen régebben kezdte. Érdemes utána guglizni, hogy mi a helyzet az UM790 Pro -val. [link] Tipikus amd platform + kínai gyártó problem.
Abba az irányba már el se megyek, ha esetleg egy nevesebb gyártó APU-s gépét tennénk most be ide
Az nem lenne árban közel se ennyi egyrészt, másrészt a fő problémát nem változtatná meg, amit #52-ben tökéletesen van szemléltetve.
y, a 'zintel bármilyen gép meg tökf*sza
Játszana a ryzen is, ha normális árban lenne pl egy hp prodesk 405 -ben, vagy valami hasonló mini formában, még ha úgy gondolom, hogy több support/idő/probléma lenne miatta, ha láthatóan jobb lenne az ár/teljesitmény mutató. De nem is nagyon van, és ha van is túlárazott.
használhatóbb mini PC APU-s megoldásokkal (alma-alma) miért nem sikerül összenézni
Mert bizonyos ponton felül felesleges erősebb gpu-t rakni egy apu-ba, általános felhasználási célra. Játszani normálisan pc-re optimalizált elmúlt években kiadott játékkal úgy se fogsz tudni vele, és soha nem is fognak tudni olyan aput csinálni ami erre képes lesz a tdp/mem sávszél limitek miatt. Desktop és minipc-s integrált apu-kat is szinte kizárólag cpu oldalról lehet értékelni, a gpu ereje majdnem, hogy mindegy. És összenéztem én mindent, érdemes neked is megnézni, mennyibe kerül egy asus pn53 pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Hobby rádiós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Autóhifi
- Milyen autót vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- EAFC 25
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest