Hirdetés
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Sose találkoztam 20 év PC-zés alatt DVGA driver kompatibilitási problémával, pedig nekem is volt RX460-om
Kékhalál ezer dolog miatt lehet, driverek között például a tuning nem átvihető, tehát ha egy driverrel megy, egy másik driverrel ugyanaz a tuning már kékhalált dobhat. 5870-es példád nem releváns 2024-ben. Azóta már teljesen más minden, szóval az, hogy mi volt akkor, semmit nem jelent ma. Vannak emlékeim nekem is 10 évvel ezelőttről, de totál hasznontalan tapasztalat 2024-ben. Mindig változok és tanulok, attól függően, hogy jelenleg mi a helyzet. Semmivel se volt kényelmesebb, amikor APU-m volt.
ddekany: "Főleg hogy elég nagy kavarás cserélni a hűtést rajta. "
20 perc alatt lecseréltem egy RTX3050-en YouTube videó alapján, hogy sose cseréltem még hűtőt VGA-n. Pofon egyszerű. A mostani VGA-m használtan vettem, már 3 éves kártya, semmi se cicereg rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest