- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"20 perc alatt lecseréltem egy RTX3050-en YouTube videó alapján"
Minden lehetséges, de több kavarás. Pl. szembesülhetsz vele, hogy valami belelóg neked, mert a videókártya gyártó arra nem tervez, hogy te lecseréled a hűtést. De igazából nem is ez a lényeg, hanem hogy minek. Ha kell a kraft, akkor nincs más választás. Ha megüti az IGP a szintet, akkor örülünk, mert eggyel kevesebb alkatrész. És CPU torony hűtőből könnyű olyat csinálni, ami nagyon sok W-ot elszállít egy lassan forgó szabványos 12 cm-es ventilátorral.
-
ddekany
veterán
Videókártya driverkenél talán csak a nyomató driverek okoznak több gondot... Ez az én életemben is kiterjedt az IGP-re (APU-ra) is. Nem tudom eldönteni, hogy dedikáltakkal volt-e több gond.
Amúgy nekem pont volt olyan nVidia kártya hatókörzetemben, ami bizonyos driver verzió felett heti párat kékhalálozott, de még csak nem is terhelve, hanem desktopon. Na most hogy ennek köze van ahhoz, hogy referencia kártya-e, azt passz.
-
PuMbA
titán
Nálam mindig a valós használati tapasztalat a lényeg
A valóságban pedig nekem több problémám volt Intel iGPU-val vagy AMD APU-val, mint DVGA-kkal. Ha olyan gondtalan élményeim lettek volna APU-val, mint ahogy itt le van írva, akkor maradtam volna, de sajnos nekem nem így történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- i5-10500
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő