Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
"20 perc alatt lecseréltem egy RTX3050-en YouTube videó alapján"
Minden lehetséges, de több kavarás. Pl. szembesülhetsz vele, hogy valami belelóg neked, mert a videókártya gyártó arra nem tervez, hogy te lecseréled a hűtést. De igazából nem is ez a lényeg, hanem hogy minek. Ha kell a kraft, akkor nincs más választás. Ha megüti az IGP a szintet, akkor örülünk, mert eggyel kevesebb alkatrész. És CPU torony hűtőből könnyű olyat csinálni, ami nagyon sok W-ot elszállít egy lassan forgó szabványos 12 cm-es ventilátorral.
-
ddekany
nagyúr
Videókártya driverkenél talán csak a nyomató driverek okoznak több gondot... Ez az én életemben is kiterjedt az IGP-re (APU-ra) is. Nem tudom eldönteni, hogy dedikáltakkal volt-e több gond.
Amúgy nekem pont volt olyan nVidia kártya hatókörzetemben, ami bizonyos driver verzió felett heti párat kékhalálozott, de még csak nem is terhelve, hanem desktopon. Na most hogy ennek köze van ahhoz, hogy referencia kártya-e, azt passz.
-
PuMbA
titán
Nálam mindig a valós használati tapasztalat a lényeg
A valóságban pedig nekem több problémám volt Intel iGPU-val vagy AMD APU-val, mint DVGA-kkal. Ha olyan gondtalan élményeim lettek volna APU-val, mint ahogy itt le van írva, akkor maradtam volna, de sajnos nekem nem így történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- I7-3770
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A valóságban pedig nekem több problémám volt Intel iGPU-val vagy AMD APU-val, mint DVGA-kkal. Ha olyan gondtalan élményeim lettek volna APU-val, mint ahogy itt le van írva, akkor maradtam volna, de sajnos nekem nem így történt.