- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
saeed8 #33912 üzenetére
Ezek hozzáadott forrásoknak tűnnek, jobb klikk, forrás eltávolítása. Egy pendrive tartalmát miért így, ezen az úton akarod megközelíteni? Rendszer --> Fájlkezelő, ill. nem tudom ennél a skinnél lehet van ennél közelebbi út is, pl. baloldali menüből... lényegtelen. Lényeg, hogy fájlkezelőből! Ha mindet eltávolítottad, utána itt hozzáadhatod azt a két pendrive-ot, így ismét úgy fog kinézni a történet, ahogy azt már megszoktad, de attól még "rossz helyen van a kocsi", szóval ez nem a helyes útvonal, amit használsz. A videókban azon mappákat tudod megadni, amik az adatbázisban szerepelnek, azaz amihez külső forrásból letöltesz információt (borítókép, leírás stb.) itt ezt tudod intézni. Fájllt megnyitni, így pl. egy pendrive tartalmát megnyitni a fájlkezelőben kell!
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
saeed8 #28346 üzenetére
Nem csodálkozom, alapból rossz beállításokkal indulsz neki. Az alap, gyári beállítások a szerveren többnyirre jók, pl. a második képen a Videó minősége maradjon alap 2Mbps 720p ugyanis az a Plex Web-re vonatkozik és nem az otthoni lejátszásra. Otthoni lejátszásnál ne legyen semmilyen transzkódolás illetve a helyedben megpróbálnám PKC kiegészítővel. Lehetőleg minden Közvetlen és eredeti minőségben legyen.
-
Toth_Jani
őstag
-
Game78
tag
válasz
saeed8 #28317 üzenetére
Ha jól emlékszem van a beállításoknál egy olyan dolog hogy eredetit játsszon vagy kodolja. Azt eredetire kell állítani mert ha nem úgy van akkor a szerver gép esetedben a laptop folyamatosan kódolt pl rosszabb minőségre, ami eléggé terheli. Lehet hülyeség de én régebben futottam bele ilyenbe.
Ha nem ez, akkor tényleg a wifije. -
Toth_Jani
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- Horizon Forbidden West
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- BestBuy topik
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Autós topik
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest