-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
kmarci25 #10395 üzenetére
én most beállítottam automatikus letöltésre a feliratokat, meguntam böngészgetni a listából, csak indítom a filmet és mire megszólalnak már van is felirat és semmit nem kell nyomni hozzá
(#10396) Noxy: képméret túllógást nem KODIban kell állítani, hanem a TV aktuális bemenetére kell kiválasztani a túlpásztázás/overscan mentes képet. Ha a KODIban állítod akkor lejátszáskor kétszer zoomolsz, egyszer a TV rádob 5%-ot a méretre, majd a KODI levesz 5%-ot, könnyen belátható ennek következménye a képminőségre.
-
kmarci25
veterán
válasz
junkpod #10394 üzenetére
(#10393) kmarci25: szerintem nincs (arra gondolsz, hogy film már meg van, de felirat még nem elérhető és ezért időnként ellenőriznéd? Esetleg valami értesítő bekapcsolása Opensubtitles fiókban?
Arra gondolok, vagy egyszerűen arra, hogy ne kelljen a film lejátszása közben feliratot keresnem, hanem már előtt e leszedhessem. (Tudom, first world problem
)...)
-
junkpod
veterán
válasz
anarchoid #10387 üzenetére
időjárás plugin: metoffice
(#10388) Noxy: OK, nem versenyezni akartam
Csak tájékozódás képpen kérdezem, hogy minden hangsávot tud kezelni az RPI? (régen mintha írta volna vki, hogy valamivel gond volt)
Amúgy képernyő kalibrálás az mit jelent és miért van rá szükség? Színeket kalibrálsz?(#10391) anarchoid: pl : "Bloodletting and Miraculous Cures"
(#10392) djsilas: Ehhez vlóban server képességűre szabható nyitott rendszer szükséges, tvboxokra LibreElec vagy Ubunt vagy OpenVault van legfeljebb, de ezek is külön, nem egyszerre
(#10393) kmarci25: szerintem nincs (arra gondolsz, hogy film már meg van, de felirat még nem elérhető és ezért időnként ellenőriznéd? Esetleg valami értesítő bekapcsolása Opensubtitles fiókban?
-
kmarci25
veterán
válasz
kmarci25 #10379 üzenetére
Erre nincs ötletetek?
Egy kérdés: olyan lehetőség nincs, hogy úgy keressek valamihez feliratot, hogy nem indítom el a lejátszást? Úgy értem, hogy telepítettem az opensubtitles és a super subtitles kiegészítőt is, lejátszáskor le is tudom tölteni a feliratot, de tegnap olyan lehetőséget kerestem, hogy még a lejátszás elindítása előtt ellenőrizném, hogy létezik-e (és milyen) felirat, és letölteném. Van erre lehetőség?
-
djsilas
tag
válasz
gazso75 #10390 üzenetére
RPi0 vagy akár RPi1 ha kicsit lassabban is müxik, de simán elég lehet KODI alá, a baj akkor kezdődik, ha többet is szeretnél. Sokáig RPi0 -val toltam, de nem sikerült a projekt, egyszerűen nem tudtam annyira optimalizálni a dolgokat, hogy a HW elég legyen, így most RPi3 fut itthon, egy alap Raspbianra felpakolva:
- KODI,
- OpenMediaVault (NAS, SMB/CIFS),
- PrinterServer (Cups),
- LAMP szerver (demo szerver),
- Transmission Daemon (amit távolról [PC vagy Droid] vezérlek Transmission Remote GUI-val),
- PXEBoot, TFTP (hálózati Win/Linux installhoz),
- VPN szerver + VPN kliens
Ezt pl nehezen hiszem el, hogy egy "polcról levett" dobozzal így, saját ízlésem szerint, kompletten meg lehetne csinálni. -
anarchoid
csendes tag
Meg egy off kerdes
bocsi ez offabb mint az elozo
ha spec karakter vana film , sorozat cimeben akkor hogyan nevezzem el a konyvtarat hogy a kodi megtalalja ?
pl : "Bloodletting & Miraculous Cures"
-
gazso75
aktív tag
válasz
huliganboy #10381 üzenetére
Nekem az RPI 3 fog elindulni a nagy Tavaszi fesztivál után
Gondolkoztam box, meg RPI között. A végén az döntött, hogy többfelhasználós legyen, ha nem mediabox lesz belőle ( pl.: smarthome vezérlés, stb...) -
anarchoid
csendes tag
Ti Milyen idojaras plugint hasznaltok / ajanlotok ?
-
Noxy
veterán
válasz
Én még az RPI 1 tolom.
-
hyper83
tag
válasz
mamago1972 #10383 üzenetére
Pontosan ez a legnagyobb elonye amit irsz, Nem kell szinte semmit babralni vele es szinte mindenki tudja hasznalni aki a taviranyitot is tudja
-
junkpod
veterán
megy rajtuk a HD hangsáv rendesen és az LPCM is
Persze Androiddal nagy többségük hasnálhatatlan (Manago is feleslegesen erölködik vele, nem fog menni), LibreElec 7-es verzió (KODI 16.1) tökéletesek és minden egyben van, nem kell hw-t buherálni. Az LE telepítés SD-re 5 perc, ezzel együtt outofthebox működnek. -
mamago1972
tag
válasz
Én csak azért ezt választottam, mert így "felhasználóbarát", mert ugye nem csak én vagyok, hanem mások is a családban.
Csak bekapcsol és néz. Meg az is fontos volt, hogy észrevétlen legyen, mert arra nagyon kényes a család hölgy tagja. Tudom, rpi is kicsi.
-
Mike88
senior tag
válasz
huliganboy #10377 üzenetére
Eltudom nézni a dolgot, abszolút, szó nincs róla, h nem. Ahogy azt is, h valaki nem tudta, hogy az SB oldalára írt kérdéseket az addonnal kapcsolatban nem szabad feltenni, hibák mindig történnek, több kell ahhoz, h a tájékozatlanság kiakasszon. Ettől függetlenül én úgy gondolom források feltüntetésének elkerülésével abszolút kivédhető az ilyen történés. Tök mindegy, hogy miként korlátozzátok a használatát, aki nem ért hozzá, annak úgy is beüzemeli valaki más. Minden használat előtt ha felugrana egy ablak, h kérdéssel kizárólag a prohardver.hu/... oldalt vagy a movishark oldalát keressétek fel, az is kényelmetlen lenne, de nem elviselhetetlen, s sztem akkor az tényleg mindenkinél tisztázná, hogy mi merre meddig. Ettől függetlenül ha nincs forrás megnevezve, nincs min elinduljon az, aki abszolút nincs képben, h valójában mit is használ, így egy úton indulhat el, szól az ismerősnek.
No de ti dolgotok, h csináljátok és bárhogy is legyen, elfogadom. -
Noxy
veterán
válasz
mamago1972 #10378 üzenetére
Mennyivel jobbak ezek a dobozok Kodi-ra mint a RPI-k?
-
kmarci25
veterán
válasz
mamago1972 #10378 üzenetére
Két Mini MXIII II-re telepítettem LE-t, egyet december közepén, egyet 2 napja, mindig a legfrissebbet. Mindkettőn működik a wifi. Mennie kell annak...
És itt ragadom meg az alkalmat: én ugyan nem írok gyakran, de olvasom folyamatosan a fórumot, és valószínűleg ez az oka annak, hogy nem is kérdezek. ezért hálás köszönet az aktív tagoknak, akik már korábban feltették a kérdéseket, és főleg azoknak akik ezeket megválaszolták. Remekül működik minden a boxokon, ebbe beleértem magát az LE-t (kadenciahelyes lejátszás), a feliratok automatikus letöltése, az MS repo cuccai stb.
Egy kérdés: olyan lehetőség nincs, hogy úgy keressek valamihez feliratot, hogy nem indítom el a lejátszást? Úgy értem, hogy telepítettem az opensubtitles és a super subtitles kiegészítőt is, lejátszáskor le is tudom tölteni a feliratot, de tegnap olyan lehetőséget kerestem, hogy még a lejátszás elindítása előtt ellenőrizném, hogy létezik-e (és milyen) felirat, és letölteném. Van erre lehetőség?
-
mamago1972
tag
Tegnap beüzemeltem a dobozt. Beelink Mini MXII II. LE-t telepítettem, az nem ment, mert wifi hiányzott. Ezt már a másik topikban kitárgyaltam. Nos, az bánt, hogy az alap androidon beállítottam a kodit, aztán az meg folyamatosan leáll. Egy-két percig használható, de utána kifagy. Már leszedtem és újra telepítettem, de folyamatosan ezt produkálja. Remélem, ma egy újabb LE verzió már működni fog és megszabadulok ettől a gyári fagyásos mizériától.
-
huliganboy
addikt
válasz
Mike88 #10376 üzenetére
Persze valahol egyetértek, de gondolom, te sem gondolod, hogy ha már baj van, akkor sodródjunk az árral? A névválasztással is egyetértek, de szerintem a fejlesztők tettek annyit értünk, hogy ezt elnézhetjük nekik. Szigorítás szinten több minden megfogalmazódott, vannak szigorúbb javaslatok, meg vannak enyhébbek és vannak logikusak de aki fórumon aktív nem hiszem, hogy neki meg rokonnak ismerősnek hátránya lesz... lehet kényelmetlenebb lesz az elején, de minden csak megszokás kérdése. A végeredményt meg majd meglátjuk!
-
Mike88
senior tag
válasz
huliganboy #10353 üzenetére
Feltételezem én is, hogy viszonylag sokan üzemeltek be boxokat, telepítettek Kodit kiegészítőkkel együtt, ismerősök, barátok, rokonok gépeire. Valóban nem ártana, ha mindenki egyúttal felvilágosítaná őket, hogyan működik. Ugyanakkor én is a szigorítás ellen vagyok. Kicsit sem gondoltatok arra, hogy részben a ti hibátok is (most aztán baromira népszerűtlen leszek ezzel, hogy bármi rosszat is mondok a készítőkre, de higgyétek el nem ellenetek, nem ellenük vagyok hanem mellettetek és nem sértésnek szánom), csak a felhasználók azon halmazát okoljátok, akik eszetlenek. Nyilván, ők is tehetnek erről, és azokat terheli nagyobb felelősség, akik nem világosították fel őket, mi a helyzet. Ugyanakkor szerinted, szerintetek a
miért lettMovieshark már szinte indulásakor, nem pedigMovieshark ? E+ban rövidítsétek a közvetett forrás neveit. Ennél többre minek lenne szükség? Még egyszer ez nem tud előfordulni, mert az a szegmens, akinek ez részben(!) köszönhető, az nem tudja majd beazonosítani a linkek forrását MS név alatt pedig a ti weblapotokra talál rá.filmezz.eu -
Arolotifar
őstag
válasz
vadasz1974 #10355 üzenetére
Te tényleg ennyire idióta vagy? Vagy csak fested magad?
-
válasz
drbodyjr #10365 üzenetére
Üdv ismét!
Ahogy látom, ma sem aludtak a fiúk és megoldották a KIZS féle kiegészítők függőségeivel felmerült malőrt. Így mostmár gond nélkül telepíthető az NCTV addon.
Viszont ezt a problémát (amit korábban is írtál), sikerült nekem is előidéznem egy droidos boxon.
Azt ajánlom, hogy tedd fel a legfrissebb verziót a repóból, majd kézzel downgradeld az NCTV kiegészítőt a "telepítés zipből" módszerrel.
-
-
Podpupi
tag
válasz
Köszi.
-
Keef_Lee
senior tag
Köszönjük az új repo-t!
A teendőt úgy látom:
-Aki úgy telepítette, hogy a kodi fájlkezelőben Forrásként adta hozzá a repot, az most a fájlkezelőben a már meglévő repon jobb gomb, szerkesztés, és átírja a forrás címét az újra. Utána telepítés zipből és az új forrásból az MSrepo2.0-át telepíti.
-Aki az átmeneti időben zipből telepítette. Most letölti böngészőben az új repóból az új zip-et és telepítés zipből, felteszi az Msrepo2.0-át.
Természetesen a második helyett is jó az elsőben leírt mód, de akkor ott a fájlkezelőben új forrást kell felvenni és úgy telepíteni. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
Köszönjük!!!
-
cof
veterán
válasz
-
-
drbodyjr
csendes tag
Megpróbáltam ismét telepíteni az nctv-t, ezúttal az új repóból, hátha...
Mindegy, milyen libtorrentem van, milyen forrásból, a kizstorrent telepítésekor jön a hibaüzi. Nctv nem indul el...
Van bárki, akinek s912-esre települt, és fut is rendesen az addon? -
huliganboy
addikt
A szervert még csiszoljuk! Pár perces kiesések, és anomáliák előfordulhatnak!!
-
drbodyjr
csendes tag
Köszönjük a sok energiát, amit a repo létrehozására, karbantartására fordítotok!
-
alphamooncam
őstag
Tudom nem feltétlenül ide kéne, de a másik topic nem igazán pörög.
Szal lenne egy technikai jellegű kérdésem.
Lehet-e a Kodi-ban szobakorrekciót végezni, értem ezalatt azt, hogy csatornánként külön-külön ms-ban vagy méterben beállítani a késleltetést, vagy hangszóró távolságot.
Legfőképpen a Kodi az a változata érdekelne, ahol nincs alatt sem win, sem más op. rendszer.
Köszönöm.
-
dh66e
veterán
válasz
Tolmácsold Mindenkinek a Köszönetünket!
Természetesen neked is. -
huliganboy
addikt
válasz
Felhasználónév/jelszó párossal!
-
LouiS22
veterán
válasz
20 perccel előtted írt a topikgazda egy összefoglalót
-
vadasz1974
csendes tag
Sorozat barat-ba hogy lehet belepni?
Koszi -
KIZS
aktív tag
válasz
Szuperséges! Fel is raktam...
-
huliganboy
addikt
Tisztelt fórumozók!
MovieShark repository új címe
A napokban háttérben kemény munka folyt azért, hogy a repo ismét régi fényében pompázzon, pontosabban végre rendesen működjön. Így kijelenthetem, hogy a MovieShark repository újra elérhető és telepíthető a már korábban megszokott forrás hozzáadásával így minden paltofromon, könnyen elérhető.
Az új repo tárhely azon kívül, hogy ismét könnyen elérhető a KIZS féle kiegészítők esetében is pozitívumot hozott. Most már minden rendszeren települ azok függősége. Itt kell megjegyeznem, hogy apple termék esetén ezt nem tudtuk annak hiánya miatt tesztelni.
Ezúton szeretném Mr Dini profi segítségét, és önzetlenségét valamint djsilas hozzájárulását megköszönni, nélkülük az új repo nem készülhetett volna el.
Kérek mindenkit, privát üzenetben ne zavarja sem a segítőket sem a fejlesztőket. Azért van a fórum,hogy itt azt megbeszéljük. Továbbá a weboldalon elindult a hibajelentés menüpont. Itt lehet hibát jelenteni, de véleményem szerint legyen a fórum az elsődleges jelzések helye!
-----------FELHÍVÁS I.-----------
Korábban volt egy fórumtársunk silver87 aki próbált összehozni egy saját fejlesztésű skin-t KODI alá. A projektet újra kívánja indítani, mi ehhez biztosítjuk a repo-t, viszont hozzáértő és ötletelő segítséget is vár. Így aki be tudna segíteni neki kérem jelentkezzen nála!
-----------FELHÍVÁS II.-----------
Bár a repo webes megjelenése nem nagyon lényeges, úgy gondoljuk, aki erre téved szép látvány fogadja. Így web dizájnhoz értő fórumtárs jelentkezését várom aki lát fantáziát a dologban és azt meg is valósítaná!
-----------FONTOS-----------
Mindenki látta, mi lett az SB kiegészítővel. Így kérek mindenkit, aki ismerőshöz, baráthoz, rokonhoz viszi a kiegészítőket, világosítsa már fel mi a helyzet!! Ne kövessük el azokat a hibákat amiket azok az emberek tettek akik írtak az SB oldalán. A későbbiekben egyébként szigorításokat tervezünk aminek sokan nem fognak örülni, de a hosszabb létezés érdekében nem lesz más választásunk.
Szeretném még egyszer megköszönni minden fejlesztőnek, segítőnek a munkáját!
-
junkpod
veterán
válasz
vadasz1974 #10351 üzenetére
Android, gondolom. A gyári telepítésű kodit eltávolítottad előtte? Ha csak Kodi kell inkább telepits fel egy LE-t SD karira.
-
vadasz1974
csendes tag
Sziasztok
Letoltottem a Kodi.tv-rol a 17.0 - t telepitettem egy M8S TV BOX-ra es nem akar megnyilni. Esetleg van valami velemenyetek?
Koszonom -
drbodyjr
csendes tag
válasz
doso21 #10343 üzenetére
Én is tudom, hogy az android off, de mégis rengeteg segítség jön az oldalról. Az amlogicos fórum is nagy segítség, de ott inkább a dobozokra mennek rá, amennyire követem a beszélgetéseket...
Ami engem illet, volt gyári, googleplay-verzió és spmc is, mind ugyanúgy járt, már ami az nctv-t illeti.
Kezdem feladni, pedig jó lett volna.... -
Szegedin
tag
válasz
doso21 #10343 üzenetére
GT1-em van. s912-es procival.
IPTV simple klienssel hasznalom a streamelt csatornakat.
Kodi 17-tel szaggatott.
Visszatettem ra a Kodi 16.1-et azzal nem.
Ezt kovetoen az SPMC-t, ami egy Kodi 16.1 fork, azzal megjobb lett, mert be lehetett kapcsolni a hardver gyorsitast is.
Meg installaltam a Frame Rate Fixet, amivel kadenciahelyes lett a lejatszas. -
DoItYourself
addikt
válasz
Bence01 #10345 üzenetére
Ha ez egy S905(X) box, akkor tedd fel a topikjában ezt a kérdést, hátha kapsz rá tanácsot.
-
tjnet
aktív tag
Kodi alatt működik a NAGRA 2,BISS,POWER WU emu?
-
Bence01
tag
Sziasztok,
Vagy egy libereeleces kis boxom és szeretném megosztani azon tárolt tartalmaimat a külvilág felé. Publikus ip/ port továbbítással tisztában vagyok az a rész ok. Szóval arra gondoltam, hogy valamilyen ftp megoldás után nézek. Találtam az ftp-hub nevű kodi kiegészítőt, de nem igazán sikerült működésre bírni, feltelepül azt írja elindult a szolgáltatás, de semmi még local hálóról sem látom a szervert. Van esetleg tippetek, hogy mit lehetne ezzel kezdeni, vagy hogyan kell beállítani?
Vagy érdemesebb a jelszavas samba megosztás fele menni? De ott meg nem találtam meg milyen portokat kéne engedélyeznem. -
dh66e
veterán
válasz
doso21 #10343 üzenetére
Amúgy nekem egyszer azt mondták, hogy itt a droid off
Most nem tudom mi a helyzet mert kb minden második hsz droiddal kapcsolatos. A topik címében nem látok változást Linux windows.El kéne mér engedni ezt a dolgot.
Amíg én nem kapok megerősítést ez ügyben droidot továbbra is off-ba rakom.,de akkor is ide jövök kérdezni. -
doso21
csendes tag
válasz
drbodyjr #10336 üzenetére
Szia.
Nekem is S912-es gépem van. Ami alapból volt rajta kodi töröltem és újra felraktam a play-ről. Rengeteg dolog volt rajta és sok felesleges beállítás.
Szerintem össze is kavarodott pár előre feltelepített dolog az újakkal.
Amúgy nekem egyszer azt mondták, hogy itt a droid off.amúgy platformtól függetlenül és kiegészítővel kapcsolatos kérdésem lenne.
Simple IP TV kliens-ben szaggatnak a csatornák. Gépen VLC playerrel nézve is.
Azonban VLC-ben ha a gyorsítótárat 15mp-re állítom szépen megy...
kérdésem, kodiban, vagy külön az IPTV kliensben van ilyenre mód? nem bánom ha akár egy percet is csúszik a történet, de akkor legalább akadásmentes.Ja igen és boxra visszatérve én 17-et használok, gond nélkül.
-
gárr
csendes tag
Nekem is hibát ír ki, de nem tudom mi lehet a gond.
Hol találom a hibanaplót? -
drbodyjr
csendes tag
válasz
Mr Dini #10337 üzenetére
Próbálom. Mindegy, milyen sorrendben telepítek, ha a kizstorrent service-t felteszem, egyből frissül a 0.9-es verzióra, de közben dob egy kizstorrent hibaüzit, majd enabled lesz mind a kettő. Futni ezután persze nem akar az nctv. A libtorrent folyamatosan jelzi, hogy van frissebb. Ha frissítek (próbáltam sok forrást a fórum tippjei alapján) ugyanaz a helyzet.
Arra gondoltam, nem e az a baj, hogy s912-es a dobozom.... -
drbodyjr
csendes tag
Herótotok lehet már a kérdéstől, de hogy a búbánatban tudom működésre bírni a hctv-t?
Amlogic s912, Android 6, kodi jarvis 16,1.
Elolvastam az összefoglalót, a kizs-féle telepítési útmutatót, valamint hctv és libtorrent keresőszavak mellett átnyálaztam a fórumot, de a megoldás elkerült.
Libtorrentből a master.zip van fenn. Telepítési sorrendet betartottam. Kizstorrent telepítésekor volt egy hibaüzenet, de látszólag telepítve lett a progi. Hctv beállításaim elvben jók.
A napló a következőt mutatja a sikertelen futtatás után:Mit baltázok el?
A kérdést feltettem az androidos topicban is, de eddig ott sem kaptam választ...
-
gárr
csendes tag
válasz
huliganboy #10330 üzenetére
Köszönöm, és bocsánat!
Ha átadom a letöltést, abban az esetben is szükség van a lib-re is, ha jól gondolom!? -
-
Sziasztok!
MovieShark-ban nálatok megnyílik pl a Totál szívás 4. évada?
Mert nálam olyan, mintha beragadt volna a cache-be és azt mondja, h error, nézzem meg a logot. De ott nem sok érdemleges látszik...
Exo+ban meg megy rendesen.
Köszi!
Ui.: @huliganboy írtam pü-t.
-
gárr
csendes tag
Nem tudom, azt meg lehetne e oldani, hogy a huncore átadja letöltésre a fájlt a nas számára? Akár úgy, hogy a nasson egy megosztott mappába betegye a fájlt, ami alapján ő intézné, vagy akármi más módon. A synology megy folyamatosan, a lejátszó pedig hol igen, hol nem, és egyébként se egy erőgép. Jelenleg elakadtam a libtorrent telepítésénél, de ha nem megoldható a dolog, nem is biztos, hogy vesződök vele.
-
Exodus ha belassul, lassan tölt be, vagy egyáltalán nem annak mi az oka? Egy két órája még jól ment.
-
azozo
senior tag
válasz
huliganboy #10319 üzenetére
Wow az jó lesz
Előre is Köszönjük ! -
azozo
senior tag
Bhtv akartam 17rc2 re telepíteni,de a ms repoból a libtorrent nem sikerül telepíteni 1.0.7 et..../nctv igy is feltelepült /
-
horeee
tag
válasz
gabby123 #10314 üzenetére
De már minden frankón be van állítva, addonok is mennek, tök otthonosra belaktam a rendszert, médiatár is baba, nincs kedvem újrakezdeni.
Ha a Play áruházból megpróbálnám csak így feltenni a Kodit az felülírná a gyárit úgy hogy minden beállítás megmaradna (addonoké is)?
Működhet az úgy, hogy nem távolítom el előtte? -
gabby123
tag
-
mexel
veterán
Lehet hogy megvan, sikerült valahogy elindítani, nem tudom mivel, de megy.
-
mexel
veterán
Sziasztok! Gyors segítség kellene, itt ülök egy wetek play előtt, LE van rajta, most tettem fel. Minden működik csak egy valami nem. Telepíteni akarom a VDR plugint hogy a tuner működjön. Minden úgy történik mint bármikor, kivéve hogy mindig kiírja hogy "VDR Plugin not found" Nem lép be a beállításokba, csak ezt írja, és hogy a " VDR VNSI Client - a kapcsolat megszakadt"
Hálózat rendben, minden működik de ez nem megy. Többször telepítettem már de soha nem volt ilyen gond. Valahogy most kellene megcsinálnom mert méfg itt vagyok kb 1 órát. Ötlet van valakinek?
Itt a honlapjuk, innen is le lehet tölteni, de fogalmam sincs hogyan kell a .tar fájlt telepíteni kodiban. -
szix96
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a tegnapi nap vettem egy apple tv 4 et kodit felhúztam rá a 16-17 is egymás után de a movieshark repot sehogyan sem tudom elérni logrol képet mellékelek, bármi más plugint egyből feltelepít és másik repot is simán elér.Vagy esetleg valami felvetés hogy hogyan tudnám a .zip-et áthúzni az eszközre?
Előre is köszönöm.
Mivel kimondottan ilyen topikot nem találtam azért írtam ide. -
horeee
tag
És még mit?
Mert valami még nem jó.
Gabby linkjéről le tudtam tölteni az iptv simple client addont.
Feltelepitettem, bekonfigoltam, majd amikor a beállításoknál engedélyezem a tv-t, akkor azt mondja, hogy "a kiegészítő betöltése sikertelen", és ezzel egyidőben a simpleclientet letiltja.
Tehát ez vagy nem jó, vagy kevés. -
Noxy
veterán
válasz
vadasz1974 #10305 üzenetére
3-t próbáltam. Mind1ik megy.
-
junkpod
veterán
válasz
vadasz1974 #10305 üzenetére
Gondolom a forrás nem elérhető.
Vársz vagy válassz másik kiszolgalot. -
vadasz1974
csendes tag
Sziasztok
Tudna valaki segiteni, a Movie Sharkban egy linket sem nyit meg a film lejatszasa erdekeben (vidtome, flashx, youwatch, stb..) Kiirja, hogy lejatszas sikertelen.
Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest