- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigabyte alaplap topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Bali
senior tag
Újra indítottam mindent és akkor jó volt ,csináltam próbát, és jó mondom ez kellett neki ,törlöm a próba hálózati elérést, hogy akkor rendesen megcsinálom,és már nem engedi újra ....nem értem ..
most úgy csináltam hogy még egyszer újra indítottam és addig beraktam a fő mappát és majd onnan fogom be tallózni (ha továbbra is működik,ha nem ,Írok)Más:
Ha a kodiba olyat szeretnék csinálni hogy teszem azt ,felnőtt vagy asszonynak filmjeit külön lejátszólista vagy valahogy külön lenne a "Filmek".től ? ez lehetséges valahogy megoldani mint a Filmeknél,pl hogy ha BD-t szedek le (Adult) akkor nem kelljen megkeresnem azt az egy fájlt amit a film maga..!
vagy asszonynak olyan filmet ami vagy avi vagy nem az a jó minőségű 40-50 GB filmek akkor azt külön lássam ..remélem érthetőKöszönöm
-
G-Bali
senior tag
Mondjuk van egy olyan furcsaság hogy az új megosztás keresésénél ha a "Windows hálózat (SMB)"nél belemegyek akkor nem látom a nas megadott csoportját ,pedig ki van piplálva és mint mint mondtam nem is állítottam el semmit (én)
-
G-Bali
senior tag
válasz
huliganboy #1261 üzenetére
Látni ,és ha a kodiba úgy irom be az elérési utvonalnál hogy "smb://
NASNEV
/Mapp/" akkor mukodik -
G-Bali
senior tag
válasz
huliganboy #1261 üzenetére
(Synology 216j)
Ami be volt eddig tallozva a nason az működik csak ha most akarok hozzáadni az nem megy..de már csak holnap fogok tovább haladni
De nem stimmel valami az tuti, ha van a Windowson kívül kiszürési lehetőség kipróbálom holnap... -
G-Bali
senior tag
válasz
huliganboy #1259 üzenetére
Nem, a tallozás után egyből azt irja hogy "hiba 2:megoszt "
Androidon van(média lejátszó)Elvileg nem állítottam semmit se a kodin se a nason, kivéve amit csináltam hogy rá dugtam egy külső HDD - t és azt próbáltam volna be tallozni de nem ment, utána ha kíhuztam akkor se ment
-
G-Bali
senior tag
Tud valaki segíteni hogy miért írja ki hogy: hiba2:megoszt ?ha hálozati hozzáadást akatok smb-n hozzáadni a nason keresztul
0:22:21 T:18446744071966062464 ERROR: SMBDirectory->GetDirectory: Unable to open directory : 'smb://'
unix_err:'2' error : 'No such file or directory'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hardcore café
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Acer notebook topic
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning