Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Bali
senior tag
Újra indítottam mindent és akkor jó volt ,csináltam próbát, és jó mondom ez kellett neki ,törlöm a próba hálózati elérést, hogy akkor rendesen megcsinálom,és már nem engedi újra ....nem értem ..
most úgy csináltam hogy még egyszer újra indítottam és addig beraktam a fő mappát és majd onnan fogom be tallózni (ha továbbra is működik,ha nem ,Írok)
Más:
Ha a kodiba olyat szeretnék csinálni hogy teszem azt ,felnőtt vagy asszonynak filmjeit külön lejátszólista vagy valahogy külön lenne a "Filmek".től ? ez lehetséges valahogy megoldani mint a Filmeknél,pl hogy ha BD-t szedek le (Adult) akkor nem kelljen megkeresnem azt az egy fájlt amit a film maga..!
vagy asszonynak olyan filmet ami vagy avi vagy nem az a jó minőségű 40-50 GB filmek akkor azt külön lássam ..remélem érthető
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő