- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Bali
senior tag
Újra indítottam mindent és akkor jó volt ,csináltam próbát, és jó mondom ez kellett neki ,törlöm a próba hálózati elérést, hogy akkor rendesen megcsinálom,és már nem engedi újra ....nem értem ..
most úgy csináltam hogy még egyszer újra indítottam és addig beraktam a fő mappát és majd onnan fogom be tallózni (ha továbbra is működik,ha nem ,Írok)Más:
Ha a kodiba olyat szeretnék csinálni hogy teszem azt ,felnőtt vagy asszonynak filmjeit külön lejátszólista vagy valahogy külön lenne a "Filmek".től ? ez lehetséges valahogy megoldani mint a Filmeknél,pl hogy ha BD-t szedek le (Adult) akkor nem kelljen megkeresnem azt az egy fájlt amit a film maga..!
vagy asszonynak olyan filmet ami vagy avi vagy nem az a jó minőségű 40-50 GB filmek akkor azt külön lássam ..remélem érthetőKöszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest