- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
válasz
DoItYourself #3256 üzenetére
Gondolom azt, hogy sz.géppel megy csak a 24Hz....ami ezek szerint igaz is. Az erőző tulaj gtx1080-al etette és amikor én próbáltam gtx1060-al, simán vitte......csak ugye nem azt szeretném lejátszónak.
-
zsoika
addikt
Sikerült átvernem. A CEC-t kikapcsoltam a box-pn(nevem tudom hogy van e köze hozzá) és először a tv-t kapcsoltam be. A tv-nél sokkal több lehetőség közül tudtam választani és ott fixáltam a 24Hz-et.
Újraindítva a CE-t szépen fut a 24Hz és a proji is benyelte végre.Viszont mindent kikapcsolva és vissza megint nem választható csak a 25Hz
Komolyan beszarok ennek. -
zsoika
addikt
Visszatettem a kártyát és most indul de csak úgy ha a projektort leválasztottam az erősítőről...sőt a projin teljes resetet kellett csinálnom mert totál lefagyott.
Mindent visszakötöttem és beállítottam eredeti állapotára.
Most jól működik de az eredeti problémám nem szűnt meg csak javult. Kadenciahelyes lejátszás 24Hz nincs, nem választható, csak 25Hz.....tehát javult a helyzet de még nem az igazi. -
zsoika
addikt
Sziasztok. Egy kis segítség kéne.
Vettem egy Optoma HD80 projektort ami számítógépről tudja a 24Hz et, de androidos box-ról ( mini m8s II. ) sem androiddal ,sem LE+Kodi(17.6) nem ...csak 20.98,30,50,59.98,60Hz
Ha a Tv-re kötöm a boxot akkor van 23.98,24Hz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest