Új hozzászólás Aktív témák
-
11hh
tag
Úgy gondolom, hogy a CE (CoreELEC) egy olyan rendszer, amely támogatja a Kodit, de például a SmartTube-ot nem tudom telepíteni rá, mert az egy Androidos alkalmazás. Amit korábban ajánlottál, az nem oldja meg teljesen a problémáimat. Van egy régi tévém, amit okosítani szeretnék, és szükségem van reklámmentes YouTube-ra és Kodi-ra, mindezt akadásmentesen. Egy olcsóbb Xiaomi TV box valószínűleg megoldaná ezt, de úgy gondoltam, veszek egy jobbat AliExpressről. Azonban a kínai TV box gyári Android rendszere nem a legjobb a jelenlegi tapasztalataim szerint.
-
11hh
tag
Most kipróbáltam pendrive-ról tesztfájlokkal, de nem váltott frekvenciát. Feltettem egy VLC playert is, de ott sem történt váltás. Általában DLNA-t és Kodi kiegészítőket használok, de a mozgások folyamatosan akadoznak. Volt nálam egy Xiaomi TV box, és azon gördülékeny volt a lejátszás. Lehet, hogy nem a legjobb TV boxot választottam, bár erősnek tűnt, azt hittem, nem lesz gond vele.
-
11hh
tag
Sziasztok! Van egy ilyen kinai tv boxom, és a kodin nem működik a kadencia helyes lejátszás.
Hiába állítottam így be:Kodiban a Rendszer/beállítások/Videók/Lejátszás/képfrissítés frekvencia beállításnál kapcsold át Start/stopra illetve vigyázz, hogy a lejátszás szinkronizálása a megjelenítőhöz ne legyen bepipálva. Ha tvn nyomsz egy info gombot szépen ki kell írnia hogy 24 Hz egy 24 Hz anyagnál.
MIt tudok még próbálni? Tévén folyamatosan 1080p 60hz van írva, ha tv box beállításában átállítom pl 24hz-re akkor szépen átvált 24hz-re a tévé is. Kodi sajna nem állítja át.
Kodi verziója: 21.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Canon EOS DSLR topic
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest