- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok, kérnék egy kis segítséget
,
Ma megmakacsolta magát a rendszer, nem hajlandó LAN-on lejátszani semmi. Eddig működött rendesen, ma valamiért nem.
A LAN másik végén egy win10es HP microserver van, többször újra indítottam már a szervert a routert és evolveo Q5 4K média lejátszót is.
Kodiban a Videók/fájl-ban kb 6-7 kísérlet után tudok csak betallózni, ha a lejátszás el is indul, kb 15mp után megakad, nem megy tovább.
Tűzfalat is kikapcsoltam már, de nem segített, teljesen tanácstalan vagyok, mert a hálózat működik, Rdp-n érem el a szervert.Előre is köszi
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok, beléptem a klubba egy evolveo Q5 4K-val.
Eléggé kezdő vagyok Kodi téren, de kezdeti alapbeállításokkal, némi média tár konfigurációval elég jól elboldogulok.
A port.hu scraper az hová tűnt, mint magyar nyelvű információs adatbázis?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest