Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem fair az összevetésed: átlag/gagyibb bd-k bitrátáját hasonlítod az uhd-bd max bitrátájához és vonsz le következtetést előre

a bd is mehetne 40mbittel (ahogyan az uhdbd se fog feltétlen 100-al menni szerintem/sajnos)
jah, az tuti, hogy tele leszünk értelmetlen 4k remasteredekkel, előrelépést az idő hoz majd, amikor a teljes lánc a filmkészítésben digitális/4k-s lesz (cgi ki tudja mikor ér el ide, miközben rengeteg film igen nagy része ebből áll, s ezeket ugye fhd-ben renderelik/-ték...)
(#261) junkpod
jah, ha épp van az adott eszköz/rom kombóban init.d support....
és ha még van is, lásd az én esetem: nem hajtódott végre minden chmod parancs
normális lejátszóban/rommal pedig mindez automatikusan és természetesen működik, semmiféle gányolásra nincs szükség, hiszen a kodi ezt tudja alapból
(amire nem volt még időm, hogy 100%-ra kiteszteljem: a 24/23.976hz támogatást... enélkül ugye 40 másodpercenként van egy frame ugrás (elég idegesítő, ha észreveszi az ember). sajna a tévéken, amin próbáltam a lejátszót, csak 24hz kiírás létezett, 23.97hz-et akkor se ír ki, ha működik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi