- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Sziasztok, egy kis segítség kellene, hogyan tudom telepíteni a kodiban awrapper média lejátszót. Sehol nem lelem a megoldást. Egy kicsit ha kérhetem pontos útvonalat kérhetek?
-
Beni2360
félisten
Nem az a baj de tudnék csak van egy csomó DVD filmem iso-ban és idővel szeretném megnézni, de ki nem akarom írni.
KODI már a 15.2 ott lesz valami szűrővel a bibi csak nem tudom, hogy mit kellene állítani.Na majd elválik.
OpenElec meg akkor elég lett volna egy málnás. Szerintem eladom, nem nyújt nekem + 15k-ért többet mint a MAXEL. Alszok rá egyet. Jó éjt. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
MXII G.5.1 android
KODIN belül külső vinyoról lejátszott DVD ISO filmeknél minden filmnél a piros sárgának lárszik, mintha sárga szűrő volna közbeiktatva a lejátszáskor. A többinél AVI, MKV nincs ez a hatás, normális színek vannak.
Tudna esetleg valaki választ adni, hogy miért? -
Beni2360
félisten
Hát én ugyan még nem kaptam meg a boxomat de majd le ellenőrzöm.
Csodálkoznék, hogy egy feltelepített kiegészítők,appok, stb egy fix rendszeren (romban) eltűnnének áramszünet végett.Érdekes? Mert ugye lehet minden pillanatban egy áramszünet?
Az android stikken is fent van és ha kikapcsolom áramtalanítom akkor is ott marad minden. -
Beni2360
félisten
válasz
sabrinho #103 üzenetére
Nekem is a zidoo x9 fáj a fogam, de néz át ide.
-
Beni2360
félisten
válasz
headhunter #97 üzenetére
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Erről ZIDOO X9 valami tapasztalat vagy ajánlás?
Kapható itthon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Elden Ring
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest