- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Táp ventilátor csere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabrinho
tag
Sziasztok!
Végigolvastam a fórumot, de sajnos ez alapján nem tudtam dönteni.
HiMedia Q5 Android TV
és Zidoo X9
közül melyiket vennétek? 220voltnál 1-2 ezer forint a különbség, ez nem szempont. A HiMedia viszont nincs készleten, nem tudom honnan szerzik be, mennyi idő alatt jön meg. Ami nekem fontos, az analóg hang kimenet (youtube erősítővel), az mindkettőn van. Amennyire néztem, az X9 talán nem kadenciahelyes, én BR Iso-t nem nézek, csak "sima" fhd filmeket, nem tudom azoknál számít-e ez. A lejátszóknál a játék nem fontos, csak a médialejátszás, illetve youtube, egyéb netes tartalmak. Hálóra kötve kábellel lesz, tehát a wifi sem érdekes igazából. Esetleg ezek alapján más (olcsóbb) eszköz is jó lehet KODI-zni? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autóhifi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest