- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
válasz
Elemental #4107 üzenetére
Elemental -
Csak beállítottad a kalibrációt és úgy marad nálad újraindítás után?
Mi alatt van neked a Kodi? Én a héten kezdtem az android alatt használni. Most ezt tesztelgetem. (Itt nekem simább a lejátszás, nincs recegés közben a feliratoknál, mint a CE alatt volt, ezért maradtam ennél.)
A megoldás meg az lesz, hogy nem kapcsolom ki a boxot. Rádugtam egy szünetmentesre a többi kütyü mellé, úgyhogy nem fog kikapcsolni áramszünetkor sem.Martin Eden -
Az enyém régebbi tipus, ez még nem webos-es tv. Tavaly akartam cserélni az olimpia előtt, de azzal együtt elúszott a csere is a vírus miatt. Remélem az idén már összejön.
Egyébként neked mik a tapasztalatok, ezzel az újabb (LED vagy OLED) LG-vel, a Kodi normálisan müxik rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Suzuki topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Chrome
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest