Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz blakey #2161 üzenetére

    De ennek van. Csak a Scraper-ek nem tudnak mit kezdeni vele, mert a file nevet nem lehet úgy lenevezni, ahogy az adatbázisban van magyarul. Ezek alapján azt kell mondjam ez a file konvenció egy elég nagy hülyeség, nem flexibilis és egyáltalán nem intuitív. Nem úgy, ahogy elvárható lenne. (Kb. mint bizonyos egyetemi könyvtárak keresője :D :(( .)

    Érdekes, hogy a TMDB a Balekok.1983 file elnevezésre simán be scrape-elte rendesen a filmet magától, pedig az eredeti francia neve Les compères. Akkor, ha a működési elv azonos, akkor a többinél miért nem megy? A Forró Szél is elég egyértelműen ott van magyarul is a TMDB-n, mégse talál rá semmit.

    A legintuitívabb az lenne, ha akármilyen, akár teljesen eltérő mappa és file elnevezés esetén is meg lehetne "határozni" a a scraper-nek, hogy melyik filmcímnek megfelelő. Erre fel is dob ilyenkor egy ablakot, hogy adjam meg a film címét (amit meg is tettem mindig, úgy ahogy a TMDB-n szerepel, angolul is majd magyarul is), csak hiába, mert, ha nem egyezik a file-névvel, akkor nem csinál semmit. No, ez egy oltári b@romság.

    És sorry és köszi a segítséget :) , de ez a személyes felhasználói véleményem. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák