- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
altar21
csendes tag
Hi!
Előre is bocsi ha hülye a kérdés de nincs időm végigolvasni az össz hsz-t. Van egy SCISHION v88 4k androidos mediabox-om. Hogyan tudom elérni, hogy a rácsatlakoztatott külső vinyóra tudjak letölteni torrentről és aztán bárhonnan elérni a file-okat (smart tv, laptop, stb.). A KODI-ban hiába van beállítva, sem a tv sem a laptop nem látja a megosztást. Letölteni laptopról szeretnék mintha egy hálózati meghajtó lenne. Próbáltam a samba-s megoldást meg a wevdav-ost is de a samba-t nem látja a gép valamiért a webdav-nál meg fat-osnak ismeri fel a vinyót ezért nem tudok rá nagyobb álllományokat letölteni. Ja meg a servers ultimate-et, de az se működött meg egyik sem fut háttérben. A saját media server app-ja sem. Amint kilépek eltűnik a megosztás.Tudom ez manapság biztos alap, de még kezdő vagyok ebben. Kérlek segítsetek, mert megőrülök tőle.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- Razer kaira pro ajándék ledes-töltős fejhallgató állvány.
- TCL 43C645 43" 4K Smart TV
- Monitor audio Bronze 500 +Arcam AVR 390 + Klipsch R-112SW SUB
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest