Új hozzászólás Aktív témák
-
altar21
csendes tag
Hi!
Előre is bocsi ha hülye a kérdés de nincs időm végigolvasni az össz hsz-t. Van egy SCISHION v88 4k androidos mediabox-om. Hogyan tudom elérni, hogy a rácsatlakoztatott külső vinyóra tudjak letölteni torrentről és aztán bárhonnan elérni a file-okat (smart tv, laptop, stb.). A KODI-ban hiába van beállítva, sem a tv sem a laptop nem látja a megosztást. Letölteni laptopról szeretnék mintha egy hálózati meghajtó lenne. Próbáltam a samba-s megoldást meg a wevdav-ost is de a samba-t nem látja a gép valamiért a webdav-nál meg fat-osnak ismeri fel a vinyót ezért nem tudok rá nagyobb álllományokat letölteni. Ja meg a servers ultimate-et, de az se működött meg egyik sem fut háttérben. A saját media server app-ja sem. Amint kilépek eltűnik a megosztás.Tudom ez manapság biztos alap, de még kezdő vagyok ebben. Kérlek segítsetek, mert megőrülök tőle.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG OLED48C43LA 2 Év Gyári Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest