Új hozzászólás Aktív témák
-
c4
őstag
Nos, az egyik "problémám megoldva.(BFS 4KM)
A külső lejátszót életre tudtam kelteni a Kodi alatt.
A KODIWrapper telepítése sikerült (a himediáét nem fogadja el).
És hogy ne legyen egyszerű az élet, a telepítés után nem default lejátszó lesz a himedia, csak választható alternatíva. Kis netes turkálás, olvasás után kiderült. hogy a playercorefactory.xml átírása lehet a megoldás.És igen, a fájl átírása után alapértelmezetté vált a külső lejátszó.
Így még 1-2 gond megoldódott, bármelyik Kodi feltehető, nem szaggatnak a videók a külső lejátszó használatával. (Én a 14.2-es mellett döntöttem, mert abban nincs egy fennmaradó segédablak, amit mindig le kell okézni lejátszás után.) Elérhető vált az Imprex képjavító áramkör is.Már csak a karakterkészlettel kellene megbirkóznom... (ISO889952-2)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest