- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nyomtató topik
- Kompakt vízhűtés
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nekem ment a himediawrapper, ahogy írták, felrakás után kell egy restart. Viszont pvr kiegészítőt nem tudtam feltenni. Erre van okosság? Illetve ez nem készülékspecifikus, nas film mappájáról csináltam egy korrekt NFS megosztást, és annak a beállításakor a tmdb scrapert állítottam be, a film leírások annak ellenére angolul jönnek, hogy magyarra állítottam, sőt, a kodi és az android is magyar nyelvre van állítva. Próbáltam eltünteni a tmdb-t, és feltenni a port.hu scrapert, felmegy, de a másik nem tűnik el, és a port.hu 20 perc alatt 2 filmről se tudot érdemben nyilatkozni, holott néztem, keres, frissít, tehát csinálta. A TMDB 100x gyorsabb, csak ugye a szöveg nyelve... Ebben van valakinek tapasztalata, mit csinálhattam rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest