Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Little_Gaara
üzenetére
Természetesen lehetséges. Pan & Scan, 16:9 Extending, amikor a mozifilm szélesebb, mint a 16:9 kijelző.
Vagy 4:3 Extending, ha képcsöves TV-hez akarnánk illeszteni. Utána már el lehet tolni a feliratot, mert így fekete sávokkal egészíti ki a képet.
PotPlayer jobban csinálja, ott nem kell beállítani semmit. Egyszerűen, full screen-nél automatikusan engedélyezi, hogy a fekete sávra toljuk a feliratot. Csak ezt először nem tudtam, kerestem az Extending opciót (ami ennél jól el van rejtve, a billentyűkombinációk között). Utána rájöttem, hogy anélkül is engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest