Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
kisninja
üzenetére
Üdv.
Ha tudod, honnan lehet szerezni HL1 alias működő cdkeyt, akkor osszad meg velem is please, mert egy ideje már dolgozok az ügyön, de még mindig csak kölcsönfiókkal tudok játszani.
Nos, úgy néz ki, hogy pár vizsgám sikerült, amik meg most jönnek, azokra nappal tudok készülni, így estefele egy-két C.S. partyban szívesen benne lennék. Bár elég sok kiesett már, de a móka kedvéért játszanék.
Winner_hun : én azt mondom, hogy ez mindenki lelkiismerete szerint döntse el. Én pl egy játékon belül nem lennék két klánban. Valahogy nekem nagyon fals lenne. Háborúban sem lehetsz egyszerre két oldalon. Ez csak az én véleményem, de olyan fura lenne nekem ha több klán nevében nyomnám.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- ÚJ! Logitech Astro A50 Gen. 4 vezeték nélküli Gamer fejhallgató + Bases Station!
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) SM-L305 okosóra - dobozában!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Nothing Phone 3 A024 12GB / 256GB Black (Egyszer beüzemelt)
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest