Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
kisninja #111 üzenetére
Üdv.
Ha tudod, honnan lehet szerezni HL1 alias működő cdkeyt, akkor osszad meg velem is please, mert egy ideje már dolgozok az ügyön, de még mindig csak kölcsönfiókkal tudok játszani.
Nos, úgy néz ki, hogy pár vizsgám sikerült, amik meg most jönnek, azokra nappal tudok készülni, így estefele egy-két C.S. partyban szívesen benne lennék. Bár elég sok kiesett már, de a móka kedvéért játszanék.
Winner_hun : én azt mondom, hogy ez mindenki lelkiismerete szerint döntse el. Én pl egy játékon belül nem lennék két klánban. Valahogy nekem nagyon fals lenne. Háborúban sem lehetsz egyszerre két oldalon. Ez csak az én véleményem, de olyan fura lenne nekem ha több klán nevében nyomnám.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest