Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asusfan
őstag
Vagyis mondjuk ugy meg ittvagyok
Este van nah
Jok voltak azok az idok jahFoleg mikor te csinaltad a servereket
[Szerkesztve]
-
@rglaaf
veterán
Ahh te jó ég most láttam meg ezt a topicot mintha 1 évvel ezelőtti magunkat látnánk I_Am,Juszuf,Becso,Asusfan,Frigo,Joola,én, el sem hiszem hogy anno mi is ezekkel a problémákkal küzdöttünk,jó kis idők voltak akkor Vkk,KIN servereken osztani a népeket
-
Cs1bu
tag
Áhh esélyed sem volt..
nem amugy megötél párszor...jo volt
nyugi
em vagy esélytelen
Amugy nem aláztunk Jáccottunknyugio ez csak játék nem vérre megy...ha arra menne akkro az Adrnalinom 100 on lenne és álladnoan Speedelnék vagy Boosterelnék...s akkor everybody die...nem játszottam kb 5 honapja semmi ilyennel...szal... egyértelmüen gyenge vok még..de van ráb izonyiték ha játszom igazán akkor csokolom a pályán a legskillesebb embereknek is... hiába veri az Inhuman Botokat...
-
-
Cs1bu
tag
válasz
--juszuf-- #186 üzenetére
Hát ez a játék nem volt egyszerü... hallod, csunyán aláztál enegem
de jo volt;) tanulságos
GG
Thx a meccset, egy élmény volt és remélem még lesz esélyem ellened tolni, szeretném ha legközelebb azért nem adom ilyen könnyen a Skalpom -
--juszuf--
tag
köszi skacok a gyaksit jó volt remélem a 2 klán majd harcol 1más ellen addig is gl hf nektek
-
aXXon
őstag
aaa regen olyan fajin volt
most csak alaztak, alaztak es alaztak
-
Falco6
tag
tetszett neki
leültettem elé csukott szemmel h halgassa...aztán megkérdeztem h h tetszikk neki...tetszett(tod adtam rá egy ''kis'' hangotmeg elmondtam h mien jó vétel volt stb.
majd beszélünk róla máshol máskor mer itt túl sok lesz az off meg főleg a chat és nem hiszem h akarjuk h zárják a cuccost ugye? szal a többit majd privibe
ha meg már ingyé odadod az egeret legalább egy csokira jó vagy nálam
akkor az ieneket a továbbiakban privibe oks?
na szia -
Cs1bu
tag
A Kijelölt Training Ideje: 2005.12.15 vagy 16
A servert elkérjük a MOD-tol (lécci majd erröl még beszélünk)
A játékosok pedig mind jöjjenek akik jelentkeztek UT-ra
Az idö az esti orákra tehetö!! -
Cs1bu
tag
Hát megvettem az Uj egerem
Logitech Mx 518 brutálisan jo és optikai egerek körül a legjobb, igaz nem a legolcsobb
amugy Balázs megkapod az én régi egerem ha kell... kell ? Csba neked??? és akkor a tied megy a balázshoz -
-
Catkiller
csendes tag
kössz.....
ma éjjféltől én már el is kezdem a gyakorlást!
ha cs-ben is akarunk nyomulni akkor azzal is kéne gyakorolni!! -
Cs1bu
tag
Na azt ajánlom Falco, Catkiller és Winner_hun számára hogy azonnal kezdjen el gyakoroloni... én sem vok béna de nagyopn skilles emberek tolják... szal nyomás UT_zni...cs-hez meg nem kell tehetség..
szal azt hanyagoljuk
-
tiv83us
veterán
Jelen pillanatban ez a topik enyhe kifejezessel is egy chat-szoba.
Ha ez igy fog folytatodni, akkor zaras lesz.
Probaljunk mar egy kis ertelmet is belevinni a dologba, ha mar a topik megmaradt...
Ez kulonosen Cs1bu-ra vonatkozik, nem kell mindent kulon hsz-be tenni, ott van ra a MOD gomb, ha valami mas elkuldes utan eszedbejut! -
Cs1bu
tag
válasz
Winner_hun #164 üzenetére
Iam Sorry Stupid mistake
-
Cs1bu
tag
válasz
Winner_hun #163 üzenetére
A kari megoldhato szolj ha lesz pénzed
-
Cs1bu
tag
A cs nem biztos hogy nagyon játszik...de még nem tom...ez attol függ mikor tudunk egy közös gamet megbeszélni igy páran... föleg az UT2k4 best Squad rol van szo. Falco, Catkiller, winner_hun és jomagam...
kicsit kéne Gamelni... aztán valami Cs klánt is összedobok asszem... mert nagy a kereslet rá... Ráadásul taktikázni jobban tok mint eszetleül hentelni.. -
Dr.Burn
őstag
Sourceba vagy 1.6ba akartok klánt?
-
djyuri
őstag
SIRA
Ha az Ut-hez elég a 1024/256-os net,akkor (tom,hogy elég) én feltom ajánlani a játékgépet egyik estére...Winner átjön hozzám és becsatlakozik hozzátok hentelni
Az,hogy melyik este a héten,azt nemtom. Nagyon trafót tekercseltünk eddig,de megvan és ma teszteljük terhelésre,de tudjuk,hogy jót csináltunk,így nem kell sokáig variálni vele...
Akkor volna a legjobb ha átjönne,amikor már a hugomcsicsikál,mert akkor enyém a net teljesen (az kb este 10)..
Majd megkonzultálom vele -
Cs1bu
tag
válasz
Winner_hun #141 üzenetére
Nem rossz ötlet...jegyeztem
-
Cs1bu
tag
Falco Klánnév ajánlatai: (fanatikusan irva a móka kedvéért) : Klu-klux klán ---> hehe
Batu-klán --->hehehe
mongol-klán---> ez már rossz
Catkiller aranyköpése: A CTF (capture the flag) egy etnikai háboru... Kék vs pirosak ergo legyen a klán vene klu-klux
na asszem ezen röhögtem végig a Moszkva tér- Lehel Tér utat..
kicsit kiakaszto...
amugy ha a sponsore akar minket, akkro valszeg fel kell vegyük a kezdöbetüit... :-/
de ezt még megbeszélem velük -
I_Am
veterán
válasz
Winner_hun #135 üzenetére
PureDM F2F volt.
Winner azért Veled is tolnék egyet ha gondolod. Bermuda szerverre nem kell eredeti key, szal rajtad áll mikor tolunk egy F2F-t. -
Cs1bu
tag
válasz
Winner_hun #138 üzenetére
pálya igen
-
@Töki15
tag
Gondolkoztam és szeretnék egy clanba csatlakozni!
Counter-Strike 1.6 sokszor hivtak már hogy csatlakozzak!Ha valakinek van accountja a (szószerint)terézanya szeveren szoktam lenni!
A nevem:no_Clan.IMr.TökiI.amd
A valaki fent lesz szójon! -
Cs1bu
tag
válasz
Winner_hun #135 üzenetére
A stilusom inkább a kiváros megölös háturol támados kinyiffantos..
amugy nem, a Rankin-on játszottunk..
A bermuda szerverén gyülekeztünk -
Cs1bu
tag
De ez persze csak Face to Face volt...tudjátok , egységben az erö
-
Cs1bu
tag
Balázs, Csaba....ide nem elég a mi kis tudásunk...3munkat elver a MOD, szal...
Ákos lanparty mutatott betépéses hentelése ehez képest semmi...
Ugrott, én megláttam ö is engem és halott voltam... ez kb olyan 1 mp SE VOLT!!!
ISZONYAT DURVA...
Szal....Training van.. -
Cs1bu
tag
válasz
Winner_hun #126 üzenetére
Nos, elggé elvert a mod, kicsit kedvem szegte hogy enéél csak jobbak vannak..
de nem baj rocky sem adta fel 5 részen keresztül szivott
szal én sem ado fel -
Cs1bu
tag
Játszottam a kedves moderátor urral... kb a földig és vissza alázott.
Szo mi szo, eléggé a kifakult énem mutattam neki...nem az a pörgös kvék stilust játszottam...az eszetlen henteléssel, hanem a nyugodt Cs-s kivárok lövök...néha eltalálom taktikát..nem jött be
-
Falco6
tag
na jóéjt mindenkinek!
ha más nemis én azért gondolkodom a klán nevén
most h már tudom h h is van ez
sziasztok!!! -
I_Am
veterán
A név a klán neve, a prefix meg a klánnév rövidítése. Azért teszitek ki, hogy az ellenfelek tudják, hogy Ti egy csapatot alkottok.
Mint a mienk például: Special Amateur Force - SaF (mint a nevünkből is látszik szerény nevet válaszottunk kezdetekkor, aztán még néha most is sokan beleszaladnak a név láttán nagy vereségekbe, mert azt hiszik még mindig él.)
Több klánosdi szerintem csak addig a pontig mehet amig a fő klánod kárát nem szenvedi, de ez is ember és csapatfüggő.
A leaderséghez annyit, hogy ha egy leader van akkor káosz lesz. (minimum két vezető kell szvsz) És demokrácia kell a klánon belül.
Egy csapatos dolog szvsz megint nem a legjobb ötlet, mert akik kiszorulnak a ''fő'' csapatból azoknak elmegy a kedve a játéktól. Ezért ha már lesztek 2 csapatnyian, akkor A és B csapatot kell csinálni. De ezek még nagyon távlati dolgok, először szerveződjetek meg, vegyétek meg a játékokat, aztán játszatok. -
Falco6
tag
ja meg szerintem úgy kéne h egy klán legyen de az tuti és azon belül a jobbak segítsék a bénábbakat
így ténleg megismerhetjük egymást és jól összeszokhatunk
mert szerintem ha két külön csapatra oszlunk akkor széthúzás lehet belőle
jobb ha van EGY tuti de akkor abba mindenki adjon bele apait anyait(persze lehetőségei szerint)
úgyse fogunk egyből versenyekre járni
azért azt valljuk be h sok gyakorlásra lesz szükség márcsak egymás megszokása miatt is
szal nekem így szimpibbnek tűnik a dolog
de ez nem csak az én döntésem -
Falco6
tag
ja és hol lesz ez az első party?
lehet már tudni? -
Cs1bu
tag
A vezetö szerepe szerintem Adott!! (akinek nem azzal gondok vannak
)
Nos örülök hogy ilyen jol elbeszélgettek egymással s nem kellek én ide minden percben..
Falco:
Jo az elképzelés kreativ vagy...arra gondoltam hogy a hátunkra mint a focistánkál lenne a nevünk és a prefix : pl.: [C7] Falco
A többklánság nálam elitélendö....nem szeretem ezt....szal aki igy jönne annak sorry de nem tudom a helyet biztositani..
Továbbá Ut 2004 el fogunk játszani....az elsö Összeruccanás a jövö hlten lenne...
Péntek vagy szombat éjjel....
Már harmadszorra kérem, IRJATOK KLÁN NEVEKET...amiket szeretnétek h az legyen... és prefixel...a szopzorunk lehet egy számtech bolt lesz, és hirdetni is kéne majd öket... erröl többet máskor...kérdés, ohaj sohaly bánat panasz sirám???? -
Agostino
addikt
válasz
kisninja #111 üzenetére
Üdv.
Ha tudod, honnan lehet szerezni HL1 alias működő cdkeyt, akkor osszad meg velem is please, mert egy ideje már dolgozok az ügyön, de még mindig csak kölcsönfiókkal tudok játszani.
Nos, úgy néz ki, hogy pár vizsgám sikerült, amik meg most jönnek, azokra nappal tudok készülni, így estefele egy-két C.S. partyban szívesen benne lennék. Bár elég sok kiesett már, de a móka kedvéért játszanék.
Winner_hun : én azt mondom, hogy ez mindenki lelkiismerete szerint döntse el. Én pl egy játékon belül nem lennék két klánban. Valahogy nekem nagyon fals lenne. Háborúban sem lehetsz egyszerre két oldalon. Ez csak az én véleményem, de olyan fura lenne nekem ha több klán nevében nyomnám.
[Szerkesztve] -
kisninja
őstag
Ut meg cod -ban én is benne lennék cs.... meg kell vennem
-
Robaj
addikt
Majd ha összeálltatok nyomhatunk 1-et
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
Winner_hun #106 üzenetére
már miért ne?
én nemtom mióta játszom ilyen klánosdit, 1 helyen statikus vagyok, de sok helyen megfordulok. főleg ha kicsi a scene -
Falco6
tag
válasz
Winner_hun #106 üzenetére
ezt most pontosan mire értetted?
-
Winner_hun
félisten
Nemvagyok otthon a témában, de egy ember több klánban is bene lehet egyszerrre? Vagy ez nem szokás?
-
Falco6
tag
a pólót illetően jólesik h rám gondoltál
de szerintem ezaz amivel a legjobban ráérünk ami nem baj mert így legalább van időm kitalálni h mi is kéne
perpill kezdetnek arra gondoltam h lenne a klánnak egy közös úgymond logója ami minden pólón rajta lenne aztán pedig mindenkinek külön valami a nevéhez illő ábra vagy rajz vagy iesmi-->de ez természetesen csak akkor valósítható meg ha már fix tagok vannak! -
csongi
veterán
Nem az a cél hogy holnap kilépjen az ember.De ahoz hogy eldöntse mi az ami neki tetszik, ahoz...tudod puding próbája az evés. Évekig dolgoztam csapatba.Válogathatsz profikat is de nem biztos hogy a csapat befogadja. Ez nem vérre fog menni gondolom. Hagyd hogy önszelektálódás alakúljon ki.De mindnképp kell egy vezető.Egyébként a céltábla csapatba benne vagyok. Nem kell azonnal Clan taggá választni engem.Szeretek játszani, csak nincs állandó brigád.Ja egyébként melyik CODról van szó? 1v2?
-
Cs1bu
tag
Catkiller Falco, Winner s az agyaggalamb légios hadosztály...Nos, a spozor lehet hogy megvan nem merem elkiabálni....egy számtechbolt...probálom befüzni öket...megbeszélek velük egy Havi dijas összeget amiért mi kitesszük a nevüket, ect ect ect....
Amugy Falco rád vár az a megtisztelö feladat hogy a Polonk tervét elkészitsd...
A klán nevét még megbeszéljük...szal várom arra is a javaslatokat ja és a prefixre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Milyen processzort vegyek?
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest