- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Hidi^ aktív tag 300  
- 

Hidi^ aktív tag szereztem ventrilo szervert!!! tudunk dumálni stb... 
- 

jamo tag Arra még nem gondolt senki hogy alapítson egy Prohardver nevű multi gaming klánt? Szerintem marhajó lenne..! 
 [Szerkesztve]
- 

Falco6 tag szia 
 ugyan nem én vok a góré de nem tudok róla h alakult volna az ut-n kívül másik klánunk is. 
 bár a cs-t én sem vetem meg. meg a cod-ot se csak abba nem nyomtam még multit.
 szal cs-ről nem tok de úgyis valszeg feljön Csibu s akkor majd megbeszélitek. jöttek volna már eddig is páran és ő is fontolgatta a cs klánt de nem tudom most mit gondol. szal majd elmondja.
- 

Hidi^ aktív tag sziasztok szeretnék csatlakozni a CS Source teamba ha van ilyen? 
 vagy 1.6 team ba 
 Vagy még COD2-be 
 skill:HIGH!! 4éves cs pályafutással rendelkezek...
 előre is köff Hidi^ 
 [Szerkesztve]
- 

Cs1bu tag jo lenne, igen..hétvégén dolgozom 
- 

Falco6 tag Jólenne már egy fix negyedik tag. 
 És jólenne végre együtt játszani.
 Hétvégén?
- 

Cs1bu tag válasz  Winner_hun

üzenetére Winner_hun

üzenetéreA Bazáromba irtad hogy mi kell..  nos X850XT az sokkal jobb választás lenne-e helyett nos X850XT az sokkal jobb választás lenne-e helyett 
- 

üzenetére Winner_hun

üzenetéresry 
- 

üzenetére Winner_hun

üzenetéreJO a üdvözlö szöveged..  
 MÁV-Mindig Állni és Várni/IFA-Ideiglenes Forgalmi Akadály/A GeForce az milyen alakulat? ►http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=213215◄ FING-Fosást Indító Nemes Gáz*Press F13 to continue/A nyuszika ugrált az erdő szélén és leesett
- 

Cs1bu tag hehe  Nos Senki nem mondta hogy az UT = COD... cod-ot MP partyn tolunk... Nos Senki nem mondta hogy az UT = COD... cod-ot MP partyn tolunk...
 És abba nem vagyok agyaggalamb 
 abba ott én vok a STAR!!! 
 JO mondjuk nbem volt gáz amikor egyik haverommal 2 en összeáltunk 6 ember ellen (akik elmondásuk szerint nem ma kezdték... ) és 10:2 re kikaptak egy erösen nekik kedvezö pályán....
- 

Falco6 tag válasz  Winner_hun

üzenetére Winner_hun

üzenetére1.valszeg mellényomtam 
 2.soha nem mondtam h az ut ugyanaz a kategória mint a COD ---> de attólmég jó 
- 

Agostino addikt Üdv. 
 Megkérdezem itt is, hátha vannak bennfentesek.
 Magyarországon lehet még kapni valahol egyáltalán Half Life 1et? Van a dolognak alapja, vagy csak urban legend?
- 

Falco6 tag nemnaon 
 inkább ut de az se rossz 
- 

Cs1bu tag Nah mi van? lankad a totyik...  Állitsuk fel Állitsuk fel 
- 

Cs1bu tag válasz  bagyulajuve

üzenetére bagyulajuve

üzenetéreMien karid van??? AJÁNLOM MINDENHEZ AZ OMEGADRIVERT!!! 
 Nekem segitett GAME-be 10% ot hozott a GTO-mon 
- 

Cs1bu tag Catkiller, Falco, a 4. tag hol van? ritkán látom...1, 2 állitolag más klánokkal kavar  
- 

reservoir csendes tag 
 Hali
 Call of Duty versenyekről hol tudok infót szerezni? Mindenhol csak lejárt (májusi) versenyt találtam.
 Köszi! 
- 

üzenetére bagyulajuve

üzenetéreTelepits ujra! 
- 

üzenetére bagyulajuve

üzenetéremiért is? 
- 

Cs1bu tag és Lön 4. tag... kicsit agyaggalamb filing de mmegteszi...leszünk mi még Skillesek  LOLLER LOLLER valaki 5.nek? valaki 5.nek?
- 

Falco6 tag Na mivan? Itt megállt az élet? 
 Kéne még valaki a klánba mert csak hárman vagyunk.
- 

Cs1bu tag Mellesleg, SZVSZ a CS-be sokkkal jobbak tudnánk lenni, legalábbis a mostani csapat, mert már régebben is eléggé össze voltunk szokva... 
- 

djyuri őstag Nézd... 
 Nekem minden cs-s haverom azt vágja a fejemhez,hogy mikor veszem meg 2-3k-ért erediteb a hl1-et,amiben van ez a stream vagy mi vagy a régi 1.0-s cs... 
 Má a fene se tudja,mert mindig csak azt mondom neki,hogy amint kifizettem adóságomat,és akkor megveszem...
 Amúgy az ahhoz kapott kóddal létrehozol egy stream-et vagy mit, és akkkor egy stream installerrel fel updatézed a game-edet....de minden winfos telepítéskor updatelned kell,ezt tom...
 MOD: Kihagytam pár szót 
 [Szerkesztve]
- 

Falco6 tag amit ebből én is értek azzal teljesen egyetértek! 
 amikor kipróbáltam és már az ötödik headshot-ot adtam-kaptam akkor kipróbáltuk h ha direktbe nem oda célzunk akkor mi van--->headshot 
 kb előttem a könyöke mellett és telibevertem a fejét...először én se akartam elhinni dehát láttam 
 a cz-t meg imádom 
 szal támogatom a cs klán ötletet 
- 

Cs1bu tag Amugy a HL2 es Source Szvsz akkora szar hogy már kár volt kiadni...kb ellövök az emnber mellett és mindig headshot-ot kap...azért ennyire nem lövök jol  meg a kalas se szor ennyire.. meg a kalas se szor ennyire.. 
 amugy meg, ez a CZ a legtökéletesebb CS. Elfut minden gépen, niincs gondja... Opegl-be futtatva kicsit gázos, de türhetö a hangokat is jol kezeli a hangokat is jol kezeli Csak nem tom TS-van-e rajta.. Csak nem tom TS-van-e rajta.. 
 na mind1...ha valaki megtudja mondni ennek az árát, már megyk is és veszem   
- 

üzenetére Winner_hun

üzenetéreCZ-röl beszélek... én legalább is  
- 

Cs1bu tag Erösen filozom hogy a CS az nekem jobban fexik...nem megy nekem ez az UT..  
 amugy, remélem, hogy a CS az olcsobb Botba 
 amugy mennyi?
- 

Cs1bu tag 24:7 Saf vs Rtt hát kikaptunk...de él a tudat bennünk hogy ök 3 man voltak mi pedig csak 3 man    amugy IAM...az isten csak töle 132 frag-et kaptam amugy IAM...az isten csak töle 132 frag-et kaptam 
 szal....           SAF SAF           
- 

Cs1bu tag Ebben a HSZ-ben 2 ORBITÁLIS HIBA VAN : 
 1.: szal nincs fizikai sérülése...legalábbis külső nincs ---*> belsö sincs ne aggodj az agyammal minden rendben van azért 
 2.: ha ténleg érdekel leírom ide a számát és akkor felhívhatod vagy írhatsz neki sms-t...biztos jólesne neki 0620-550-4210 --> valoszinü nem véletlen nem irtam ki a számom a adatlapomra... most cserélhetek karit... 
 Amugy köszi csabi nincs gond tényleg jol esik hogy ti legalább bejöttetek...csakhát a probléma nincs megoldva azzal hogy jo majd kinövöd... 
- 

Cs1bu tag Life is VERY very very HARD!!! No GODmod.... Sucks...  
 Nos miután nagyon aranyos kis ba*zmivalo föorvosnö közölte velem hogy mi bajom, hát elment egy kicsit a jokedvem.. Falco leirt mindent.... Nos, Ez a meccs koránt sincs még lefutva...de igérem én leszek az utolso aki feladja... Falco leirt mindent.... Nos, Ez a meccs koránt sincs még lefutva...de igérem én leszek az utolso aki feladja...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Falco6 tag na beszéltem vele...azóta tájékozódtam h pontosan mi is a baja 
 szal szívbillentyű zavara van...felnőtt korába lehet h műteni kell majd 
 de most jól van...ha minden igaz holnap jön ki...szal nemsokára újra itt lesz 
- 

Falco6 tag majd elmondja ha akarja mert ő tudja pontosan meg ő tudja hogy el akarja e mondani de nem tört el semmie meg iesmi szal nincs fizikai sérülése...legalábbis külső nincs 
 szal bocs hogy nem mondom el de szvsz ez az ő dolga
 szal nem szemétkedésből nem mondom el vagy iesmi csak nem emlékszem h mit mondott h tudatni akarja e vagy nem.
 de holnap úgyis megyek megint meglátogatni és akkor megkérdem tőle h elmondhatom e
 Vagy tudod mit? ha ténleg érdekel leírom ide a számát és akkor felhívhatod vagy írhatsz neki sms-t...biztos jólesne neki 0620-550-4210 0620-550-4210
 de mondom holnap úgyis megyünk hozzá Catkillerrel s akko lefixálom h elmondhatom-e 
- 

Falco6 tag HELLO MINDENKI!!! 
 Fő klánalapítónk kórházban van , ezért nem található sehol széles e világ(háló)n , ezért nem található sehol széles e világ(háló)n
 Ha minden igaz hétfőn vagy kedden kiengedik.
 Elmondása szerint jólvan.
- 

Asusfan őstag Azota vhogy megis sikerult  ;) ;)
- 

Asusfan őstag extremely demented kids. 
 regen meg asszem mielott nagy cs-s klan lett extrém szopó k**vák volt a nevuk vagy vmi ilysemi kaliberu vagy vmi ilysemi kaliberu
- 

Falco6 tag most lehet h egy-két ember a fejét fogja fogni de én azért megkérdem: minek a rövidítése az xDK ? 
- 

Asusfan őstag  
 Másodállásban már én is cszek egy fél éve kb De igazabol nem zavar, ez is megy az is megy De igazabol nem zavar, ez is megy az is megy Az erdekes az hogy tobbet cszek mint ut zok, mostanaban ut annnyi ha van vmi war azt kesz Az erdekes az hogy tobbet cszek mint ut zok, mostanaban ut annnyi ha van vmi war azt kesz 
 Segitek en szivesen, csak hat fugg minden az idotol varjal vegyel fel msn, azt ott majd dumalunk varjal vegyel fel msn, azt ott majd dumalunk 
- 

Cs1bu tag Szoval most eg xDK-s emberhez van szerencsém??? Uh...ez megtiszteltetés..                  
 3man jobartok vunk Catkiller Falco és ÉN mi egy Ütös csapat voltunk Cs ben, gondoltuk kiprobálunk mást is... Tudom a két müfaj össze sem hasonlithato...
 Nos mia játék öröme miatt játszunk..
 Nagyon örülnék ha Játszhatnék veled egy meccset bár tudom a végeredményt....
 És nagyon megköszönném ha tudnál segitséget nyujtani a Klán alapitásához veresenykrl hol tudok tájékozodni, ect ect... elöre is köszönöm!
 Tisztelötök:
 Bucsi Gábor
- 

Asusfan őstag Hali  
 csibu:
 Kis rovid xDk ismertetes neked/tek 
 Igy kapasbol nem XDK hanem xDk 
 Masreszt meg osszesen 1olyan xDks volt aki ''tisztelet beli tag''ergo nem azert volt nalunk mert jol jatszott, de o tudtommal mar regota nem jatszik 
 Mostani xDk ban pedig nincs igazabol gyenge ember, es csak 1ikunk pubozik magyar serveren 
 Ha akartok jatszani egyebkent akkor ircen quakenet es #xdk.ut vagy itt megbeszeljuk es egyszer osszehozzuk hogy jatszunk meg ha gondolod vmikor 1on1ezhetunk is eggyet meg ha gondolod vmikor 1on1ezhetunk is eggyet 
 Nem olvastam vegig a topikot de kb sejtem mirol van benne szo Szal: Szal:
 Igy konkretan a klanos temahoz hozzaszolva, mivel eleg reg ota vagyok a kozegben sokat tapasztaltam Szoval, a klan sztem abbol a szempontbol szamit hogy osszefogja az embereket eggyut jatszanak stb.Abbol a szempontbol meg semmit sem er hogy nev , mert a legtobben bezsonganak attol ha vki emlit egy mouz-t egy SKt egy xDkt.Persze kis osztonzes hogy ott jatszik az ember meg huha, meg jok.De ez ahhoz is vezethet hogy lebecsulik a kisseb klanokat ,emberkeket ami soxor elo is fordul.Soxor elofordul hogy ilyen noname teamtol akikrol meg nem is hallott az ember, siman kikap Szoval, a klan sztem abbol a szempontbol szamit hogy osszefogja az embereket eggyut jatszanak stb.Abbol a szempontbol meg semmit sem er hogy nev , mert a legtobben bezsonganak attol ha vki emlit egy mouz-t egy SKt egy xDkt.Persze kis osztonzes hogy ott jatszik az ember meg huha, meg jok.De ez ahhoz is vezethet hogy lebecsulik a kisseb klanokat ,emberkeket ami soxor elo is fordul.Soxor elofordul hogy ilyen noname teamtol akikrol meg nem is hallott az ember, siman kikap Es persze akkor jon a duma hat ha en ebben a klanban vagyok akkor mar biztos frankobb vagyok nalad es tuti csitelsz,pedig siman lehetnek ott tehetsegesebb jatekosok Es persze akkor jon a duma hat ha en ebben a klanban vagyok akkor mar biztos frankobb vagyok nalad es tuti csitelsz,pedig siman lehetnek ott tehetsegesebb jatekosok 
 Szoval hajra gyerekek Lenyeg a jo jatek es a jo tarsasag Lenyeg a jo jatek es a jo tarsasag [Szerkesztve] 
- 

Cs1bu tag Nah Hát akkro azt mondom hogy aki UT-ra jelentkezett az szerezzen be egy eredeti Game-t vagy az All seeing eye nevü progit és go play  
 A bermuda servereken megtaláltok [HUN] Csibul1ty név alatt de kereshetitek [SNi\]Catkiller-t is vagy akár Falco néven is futhat egy srác ök már klántagok a 4 tag még kérdéses... nos? ök már klántagok a 4 tag még kérdéses... nos?
 Egy Good gmre vágyok egy Klántársal.. F2F akár jelölt is lehet csak jöjjön 
- 

Cs1bu tag Na ezt is megértem... egy elmondása szerint volt xDk-st elvertem... nos ha minden xdk-s ilyen béna akkro szerintem simán tolhatjuk ellenük  
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Keresünk dokkolókat
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

föleg awp vel
 föleg awp vel  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)