Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Piros pontot kérek hegegabi80 fórumtársnak mert teljesen ingyen és önzetlenül elküldött nekem egy ID-cooling 50-S-hez az AM4-es leszorítóját, mivel nekem nem válaszolt a support! Igaz még a supportnak írt üzenetben is ő segített mert neki is így sikerült szert tennie rá!
Aktív témák
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest