Hirdetés
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
True -nak kérnék egy piros pontot a riasztós kígyózárért.
Nagyon rendes, minden a megbeszéltek szerint ment. Köszönöm még egyszer neki -
huszi.gyb
senior tag
zedeRIP-nek kérnék egy piros pontot egy bukóért. Remélem szükség nem lesz a védelemre, de zedeRIP kollégával teljesen korrekt üzletet kötöttünk. Maximálisan elégedett vagyok.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
CoolBoy323 #35898 üzenetére
Kérnék egy hatalmas piros pontot CoolBoy323 -nak ezért. És ezúton is elnézést a késésért
-
huszi.gyb
senior tag
Ezért kérnék egy piros pontot Meszes1991 -nek. Gyorsan lebonyolítottuk az üzletet, és még hazahozni is segítettek. Segítőkész, korrekt, bátran ajánlom mindenkinek.
-
huszi.gyb
senior tag
Pant kollégának kérnék egy piros pontot. Gyorsan, és flottul ment minden. Pont annyit kérdezett, amennyi kellett, tisztában volt vele, hogy milyen alaplapot vesz. Remélem még sokáig használhatja egészséggel. Korrekt vevő, ajánlom.
-
huszi.gyb
senior tag
technoboy19 -nek kérnék egy piros pontot a routerért.
-
huszi.gyb
senior tag
zolika0708 számára kérnék egy pirosat bevésni, GTA4-et vettem tőle, minden rendben volt. Köszönöm.
-
huszi.gyb
senior tag
Repsol600 -nak kérnék egy piros pontot az Asus M2N32 SLI lapért, és a memóriáért. Köszönöm, minden rendben volt, előre utaltam neki.
-
huszi.gyb
senior tag
babi02 -nek kérnék egy piros pontot a Gigabyte lapért amit vettem tőle.
-
huszi.gyb
senior tag
madagascar -nak kérnék egy piros pontot. 2*1Gb DDR3 ramot vásároltam tőle, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
huszi.gyb
senior tag
narasim nak kérnék piros pontot ezért az üzletért. Előre utalt, minden gyorsan ment. Nagyon korrekt, kompromisszum kész
Maximálisan ajánlom mindenkinek!
-
huszi.gyb
senior tag
Kérnék egy piros pontot SzaboZE -nek. Nagyon korrekt, segítőkész. Köszönöm.
-
huszi.gyb
senior tag
s3toraph -nak kérnék egy piros pontot X800GTO-t és memóriát vásároltam tőle. Előre utaltam, korrekt eladó, bátran üzleteljetek vele.
-
huszi.gyb
senior tag
zuhi_ számára kérnék egy piros pontot sok apróságot vettem tőle.
-
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok!
Kérnék egy piros pontot toki87 -nek, korrekt eladó, előre utaltam, rendben megérkezett minden. -
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok!
Kérnék egy piros pontot pbla -nak, jó videokártyát vettem tőle. Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest