Hirdetés
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Áremelésről ír a Micron ügyfeleknek küldött levele
- Házimozi haladó szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Aktív témák
-
kalbika
csendes tag
Kérnék 1 pirosat Pr0GrEsSiVe -nek ezért a csodás hibátlan állapotú 3D szemüvegért !
-
MadBlade
tag
Jár a piros DNReNTi fórumtársnak ezért az üzletért.
Megbízható, korrekt eladó, megfelelő kommunikációval.
Bátran merem ajánlani -
szabi18sz
csendes tag
Kérnék fer-nek egy pirosat a videokártyáért
csak ajánlani tudom
-
hosszum
csendes tag
mobileman- kollégának egy nagy piros!!! Megbízható, korrekt, gyors!!!
-
Asbee
veterán
Kérnék egy pirosat Kekebatta fórumtársnak. Slim radit vásároltam tőle. Előre utaltam, gyors, pontos, korrekt, ajánlom mindenkinek.
-
andyTM
őstag
- egy pirosat kérnék [kobipeti] fórumtársnak, [ezért] az üzletért, elvitt egy Nillkin tokot, meg egy fóliát.
-
törölt tag
Janoska26-nak jár a piros ponty, egy FSP300-60THA(1PF) tápot vettem tőle, ami hibátlanul megy és patikatiszta.
-
Repsol600
addikt
válasz
ShadowMan05 #37889 üzenetére
Viszonoznám a pirosat ShadowMan05 kollégának
ezt vettem tőle, minden rendben ment! -
Dondom
tag
Egy hatalmas Pirosat WindyJoe Kollégának,a korrektségéért,rugalmasságáért és mert nem ismer lehetetlent
-
Chubbyinc
csendes tag
pirosat érdemel ESP az ASUS alaplapért amit tőle vettem
-
ShadowMan05
csendes tag
Piros pont Repsol600 kollégának, előre utalt korrektül ment minden!
-
Pirospont langward kollégának, akitől 2 darab Kingston memóriát vettem.
Korrekt ár, minőségi termék, gyors postázás, és persze korrekt eladó. Csak ajánlani tudom!
-
gyoroka
csendes tag
Sajnos kérnék egy feketét DonKatrtel kollégának ezen üzletért a következők miatt:
-A címben és hirdetésben megadott típusszám (2930 2930z helyett) eltért. A termékinfónál lévő link egy eggyel jobb kategóriába tartozó laptopra vonatkozott (alaplap: gm45-ös helyett gl40-es chipset, más processzor támogatás, alacsonyabb órajelű videókártya), t9xx/p8xx helyett t3200-es cpu).
-A képeket úgy csinálta, hogy nem látszott a dvd takarólemez és a kártyaolvasó hiánya, amit nem említett a hirdetésben.
-Délután 3 körülre beszéltünk meg időpontot az általa megadott címre (otthona). 3 után 5 perccel érkezve már nem volt ott, ami szerintem egy Budapest-Bicske útvonalon még elnézhető. Miután felhívtam, elmondta, hogy 3-ig várt és első körben fél óra - 1 óra várakozást javasolt. (Másod körben már hamarabb előkerült és az üzlettel nem volt gond.)Ezekre nem kértem volna feketét, ha nem 9 (akkor 8) pirossal rendelkezik, ez az ilyen hibákhoz sok. Valamint mivel Bicskei, így gondolom az esetek nagy részében postán kereskedik, ahol az ehhez hasonló hirdetési pontatlanságok jelentősek.
-
Babszitomi
csendes tag
Sziasztok.
Nagy pirospontot szeretnék Normi01 kollégának, ezért a videókártyáért. Minden rendben ment, kiváló segítőkész eladó. -
krisznagy
tag
-
gilbertp
csendes tag
Szeretnék kérni egy hatalmas piros pontot terratinak ezért g27-ért nagyon gyorsan, (másnapra eljutott hozzám) minden stimmelt, minden úgy zajlott ahogy megbeszéltük!
-
zimi1991
aktív tag
Sziasztok!
Pirosat szeretnék kérni pár embernek itt a fórumon.
Neki: [link] kérnék egy pirosat ezért az üzletért: [link]
Korrekt segítőkész és nagyon gyors eladó jó portékával.
Neki: [link] ezért kérnék pirosat: [link]
Ő is nagyon megbízhatónak é korrektnek bizonyult
Neki : [link] ezért kérek pirosat: [link] vele is minden megbeszéltek szerint alakult.
És nem utolsó sorban neki : [link] ezért az üzletért kérnék egy nagy pirosat [link]
Remélem még sokszor lesz alkalmam ilyen korrekt példa értékű ph tagokkal üzletelniszerk.: bocsánat a felsorolás szerű értékelésért
-
Kozi21
csendes tag
csaba12242: nagy piros pont EBBEN az apróhirdetésben lévő alaplapért. Utalásos biznisz volt és minden korrekten ment!
-
Beach
csendes tag
Piros,DONP666-nak ,hogy gyorsan eljött a kártyáért
-
Biriboyka
senior tag
Kérek egy piros pontot vikcsi-nek a netbook táskáért!
Köszönöm! -
foreverjani
csendes tag
Kérnék egy nagy piros pontot http://prohardver.hu/tag/lajekka001.html felhasználónak http://hardverapro.hu/apro/asus_p5e3_pro_2/hsz_1-50.html vásárlását korrektül és gyorsan intézte!
foreverjani
-
kiss8671
tag
Hatalmas piros jár krisznagy kollégának ezért az üzletért nagyon normális korrekt az eladó csak ajánlani tudom minden a megbeszéltek szerint zajlott
+++
-
Michele
tag
Oranos kollégának kérnék egy pirosat a korrekt üzletért!
Samsung S22B300B MonitorKorrekt, megbízható
Köszi
-
Zakii
csendes tag
Piros pont orichalcos-nak ezért
-
omikron23
senior tag
Tirexi kollégának is jár egy nagy pirospont, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Egy ilyen szépség boldog tulajdonosa lett...
-
tabert11
csendes tag
Halihó!
tomi34 mesternek szeretnék egy hatalmas piros pontot kérni
ezért a [Huawei ideos X 3 telefonért]. Korrekt üzlet volt! Köszönöm! -
tomtom0802
csendes tag
Kérnék egy pirosat mr_norbert-nek ezért az üzletért. Korrekt, megbízható
-
f.tamas22
csendes tag
Szeretnék egy hatalmas PIROS pontot kérni [Washwillah] kollégának [mini pro ] üzletért!! Gyors korrekt meg bízható
-
riedgras
tag
Sziasztok!
Hatalmas pirospontot kérek szépen pubi85-nek a Cooler Master V10-ért!
Nagyon korrekt és gyors eladó!
-
Darius.87
csendes tag
Szeretnék egy piros pontot kérni emerico2004 kollégának, mert elég nagy tételben üzleteltünk és tökéletes termékeket kaptam, nagyon rövid idő alatt, kifejezetten jó áron és jó kiszolgálás mellett! Sokat segitett amikor kérdéseim voltam és tökéletese igaza volt mindenben! Elképesztően elégedett vagyok Vele! Köszönöm neki mindent és hatalmas piros pontot kérnék neki!
Köszönöm!!
-
Darius.87
csendes tag
Hatalmas piros pontot szeretnék kérni />HaN</ barátomnak, mert egyszerre két hirdetésére is lecsaptam és elképesztően rövid idő alatt reagált és össze is hoztuk az üzletet 2 nap alatt. Nagyon pontos volt és tartotta magát a megbeszéltekhez úgy, hogy rengeteget segitett Nekem. Minden elmagyarázott a termékekkel kapcsolatban és bármi kérdésem volt készségesen válaszolt. Köszönöm neki a segitséget és tényleg megérdemli a piros pontot! Akár kettőt is, hiszen két üzlettel kapcsolatban járt el tökéletesen.
Köszönöm!
-
lajekka001
csendes tag
Kérnék egy nagy pirosat foreverjani kollégának! Egy Asus P5E3 PRO alaplapot vettem tőle!
Nagyon korrekt és gyors eladó csak ajánlani tudom!Üdv!
-
ShERiFF91
tag
Egy pirosat szeretnék kérni arsenal1980-nak ezért az üzletért. minden rendben volt, ajánlom!
-
Kérnék egy piros pontot Lordus-nak ezért az üzletért
-
Gh00st
tag
Sziasztok!
Piros pontot szeretnék kérni Attila8006 kollégának, ezért az üzletért.
Minden rendben ment, gyors, pontos, megbízható eladó.
A vásárolt termék hibátlan, papiros garanciás, az eladó korrekt, becsületes.Üdv:gaben
-
slimshady
senior tag
Hatalmas Piros Pontot kérnék WinstonWolf fórumtársnak a Plantronics M155 üzletért. Korrekt, gyors, rugalmas és nem utolsó sorban NAGYON MEGBÍZHATÓ! Bátran ajánlom bárkinek! +++++
-
dzoli87
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy szép pirosat kérnék kromatika [link] kollégának a gyors és pontos üzletért.
Köszönet. -
Davetim
tag
Piros pontot kérek zetorg kollégának, médialejetszót vettem tőle előreutalással. Gyors, megbízható eladó!
-
Sziszka_88
tag
Pirospont jár partytime25 fórumtársnak a rögzítőkért. Megbízható, minden rendben zajlott!
-
Lordus
senior tag
Piros pontot kérek Speedy23451 fórumtársnak, ezért az üzletért. Sok sikert az új VGA-dhoz!
-
zsolti1902
aktív tag
Piros pont jár Patmosz-nak a Gigabyte HD4850 1GB kártya vásárlásért.
Előre utalt és minden rendben zajlott! -
mgergo76
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Tommy Da B1G fórumtársnak ezért.
Gyors, pontos, korrekt. Köszönöm.
-
ceripapa
aktív tag
Szeretnék piros pontot kérni Gorcsev és robertkill kollégáknak az üzletekért.
Robertkill hirdetése
Gorcsev hirdetéseMivel a két tranakzció ugyanaz, gondoltam egybe rakom a hsz-t
-
aProPeti87
aktív tag
válasz
Nartell #37801 üzenetére
Egy pirosat szeretnék kérni Zsolesz1885 -nek ,csere üzlet volt én VGA-t ,ő egy USB-s wifi adaptert adott ,nagyon korrekt ,megbízható ajánlom mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,Makulátlan!
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest