Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
w.daywalker
tag
Kérnék egy pirosat lastflight fórumtársnak ezért az üzletért.
-
davidsone
addikt
pirosat [Vagtam] mesternek 4870x2 ért és a vendéglátásért
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pontot kérek Lacpac-nak
korrekt ph-s kolléga -
stanagovic
tag
válasz
lastflight #34693 üzenetére
-
lastflight
csendes tag
Kérnék egy pirosat w.daywalker kollégának,
ezeket az SD -ket vette meg tőlem.Végtelenül korrekt és megbízható
lastflight
-
Lacpac
őstag
Kérnék egy pirosat zazahoho -nak a 2×2 GB Corsair-ért.
és a cpu hűtőért, ami nem volt meghirdetve, de azért intézett mellé.
Utalás után volt egy kis fenforgás az én hibámból, ennek ellenére postára adta a csomagot, még mielőtt megérkezett volna hozzá a pénz. -
misi1989
csendes tag
Kérnék egy nagy piros pontot bevésni kapcsandika-nak. Vásároltam tőlem egy 8800GT-t. , tisztességes korrekt megbízható eladó !
-
Henry1990
tag
Kérek egy PIROSPONTOT apyka üzlettársnak, aki rendkívül türelmes és megbízható. Lebonyolított üzletünk
-
bucilali
aktív tag
Hali!
Egy nagy piros pöttyöt kérnék blackvinyl fórumtársnak ezért a gyors, korrekt garis csere ügyletért.
Köszi és üdv: bucilali
-
Silverss
aktív tag
Régen elfelejtettem piros pontot adni Killer5577 kollégának ezért az üzletért: [link]
Remélem utólag is megfelel.
Sry! -
The DJ
addikt
steve24 fórumtársnak jár egy újabb nagy piros pont, mégpedig egy [EHHEZ] hasonló kisgépért. A hirdetés az övé természetesen, csak már érvénytelenítette, újat viszont nem adott fel, hanem rögtön engem keresett, mert a régieket is én vittem el. Tehát nagy piros pont neki, mert korrekt, gyors és megbízható eladó
-
Kérnék egy pirospontot bevésni misi1989-nek. Vásárolt tőlem egy 8800GT-t. pontos, korrekt
-
ThaBoss
senior tag
DaveJr-nak kérek egy pirosat a hővezető szalagokért!
-
antons
csendes tag
ELpresidente rugalmas, megbizható eladó. A vétel 1 router volt. Pirospont Neki.
-
-
Gabesz144
senior tag
Piros pon jár Asassyen1989-nek ezért az üzletért gyors és korrekt
.
-
apyka
tag
Kérnék egy PIROS pontot beírni Henry1990 részére, ezért az üzletért: [link] Korrekt megbízható üzletember!!!
-
mghltm
addikt
válasz
graydragon #34663 üzenetére
vissza is piros graydragon reszere a huto vasarlasert
-
Nagy Alex
csendes tag
Nagyon nagy pirosat kérnék zoltankakukk-nak ezért az üzletért iphone 3g 8gb
-
postajoska
tag
Szeretné kegy hatalmas piros pontot adni Dave™ kollégának, Xears fülhallgatót vettem tőle.
Korrekt, megbízható.
-
graydragon
csendes tag
Kérnék egy kövér pirosat az alábbi úriembernek: tiborandras
Barterünk tárgya: Scythe Mugen 2 -
sanyek2
senior tag
Piros pontot küldök jgyorgy számára, aki nagyon készségesen alkalmazkodott az igényeimhez.Rendkívül rugalmas, és megértő! Minden frankó volt! Megbízható felhasználó!
-
sanyek2
senior tag
Szép nagy piros pontot kérek MarQs számára, aki rendkívül alapos és segítőkész! Barátságos, szimpatikus felhasználó! Abszolút meg vagyok elégedve! Köszönet!
-
horiza1
csendes tag
Pirospont 1989nek a vásárlásért.Korrekt,megbizható partner.
-
-
retro03
tag
piros pontot kérnék buvez-nek ezért az üzletért
[link]
korrekt és pontos volt az üzletben ajánlanám mindenkinek -
Simon02
tag
Kérnék egy piros pontot moddingR kollégának a remek hangkártyáért és korrekt, gyors kiszolgálásért.
-
Player99
csendes tag
nagy piros pont Romet0001 kollégának az olcsó videokártyáért
nem árul szart, csak tesztelt cuccai vannak Jeah -
Brayent24
csendes tag
Pirospontot sznék kérni ezért az üzletért Lechero1st-nek! Megbízható vevő, mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Lechero1st
tag
Pirospontot sznék kérni ezért a tápért brayent24-nek! Megbízható eladó, mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Maci80
csendes tag
Kérnék egy nagy pirospontot Elpresidente kollégának a Brothers in Arms-Hell's Highway fémdobozos Xbox360 játékért![link]
-
Koppy96
tag
Feketepontot kérek http://hardverapro.hu/tag/janesz23.html-nak ezért az üzletért : http://hardverapro.hu/apro/msi_r5770_1gb_elado/hsz_1-50.html
A kártya nem működik, és nem az én gépemmel van a baj. Elvittem 2 üzletbe is kipróbáltatni és mind a kettőben ugyan az volt az eredmény... -
Almos
aktív tag
Gyakorlatilag mindenki mást körbejártam már a hardveraprón, vaterán, stb ilyen kategóriájú HP lézernyomtatóért, de végül is csak Vada volt az aki, mellébeszélés, hitegetés nélkül tudta azt szállítani, amit hirdetett. A nyomtató pöpec állapotú, a kiszolgálás tökéletes, rugalmas, az ár pedig jó.
Megbízható, korrekt partner, akit nyugodtan ajánlok másnak is!
-
endre30
csendes tag
Hatalmas piros pont tocso1706nak a k610-ért. Megbízható korrekt partner ajánlom mindenkinek!
-
Kaiser
csendes tag
narrow-nak pirospontot, gyors, megbízható!
Üzletünk: Xbox 360 Joy érzékelő PC-hez! -
miles.co
csendes tag
AccessDeny: piros pont, lehet, hogy már régebben is adtam neki egy pirosat, akkor elnézést, de ECC-RAM-ot vettem tőle, azóta is működnek rendesen, hiba nélkül.
Megbízható, rendes eladó. -
miles.co
csendes tag
Magyar74: piros pont, mert Linksys routert vettem tőle. Megbízható, rendes, korrekt, pontos. (sajna a router linkjét már nem találtam meg, de azóta is megbízhatóan működik a cucc.)
-
miles.co
csendes tag
Partymokus: piros pont, a LED-es fülbevalókért, nagyon korrekt eladó, és nagyon jól álla dolgokhoz, mert volt gondunk a postával, de lekezeltük rendben a dolgot.
Nagy up neki, rendes, megbízható eladó, csak ajánlani tudom. -
miles.co
csendes tag
Ádyka: piros pont, újfent, mert zseblámpát is vettem tőle, és ezt kifelejtettem az előző hsz-ből, ugyanazt tudnám ismételni, korrekt, megbízható, rendes, stb., lehet vele üzletelni, bártan ajánlom bárkinek!
A lámpa, meg világít mint az állat! -
miles.co
csendes tag
Ádyka: piros pont, akkumlátorokat vettem tőle. Megbízható, rendes, korrekt, mint eddig is volt.
Nagy Up neki! -
B.Joci
csendes tag
Sziasztok!
ch003067 felhasználónak jár egy pirospont.Az alábbi üzletért[link]
Gyors korrekt üzleti partner. -
kovgab
tag
alfa156 UP és pirospont ezért a jó konfigért, és a türelemért.
-
helkis
veterán
precíz, gyors, messzemenőkig korrekt üzletet zártam nighthawk2-vel, pirosat neki!
-
okiDoki
aktív tag
Pirospont Taifa Díaz kollégának a gyors utalásért EZÜGYBEN...
-
-
-
FoBCRaistlin
őstag
Kérnék egy pirosat laptopakku kollégánk ezért a prociért!
-
sandlerf
tag
Pirospont [karesz86] kollegána a [vodafone 845] telefon boltolásához!
-
Serg1966
tag
olbaidhun-nak pirospontot szeretnék kérni! egy ps3at vettem tőle, játékokkal, kiegészítővell Nagyon szép állapotban van, minden úgy történt, ahogy megbeszéltük. Ajánlom, mert gyors és korrekt!
-
kadam4
tag
betti182 -nek egy pirosat, mert megbízható eladó!
-
RROD360
tag
Szeretnék egy hatalmas PIROS PONTOT bevésetni Peetee ( tm ) kollégának ezért az üzletért. Nagyszerű a portékája illetve az üzlet lebonyolításában nagyon rugalmas és maximálisan korrekt. Bátran ajánlom mindenkinek.
-
lucky07
aktív tag
Piros pontot szeretnék kérni
zthebig fórumtársnak az üzletért ami ez volt G.SkiLL Trident F2-8500CL5D-4GBTD.Megbízható korrekt és gyors üzleti partner.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek vele az üzletelést.
Köszönöm neki! -
csinyo
csendes tag
Piros pont jár [KISÁDI kollégának
Ezért [RUSH FOR BOMB miatt
-
amukbazso
csendes tag
sEKTOr részére piroska pontocska ezért az üzletért
-
Pár elmaradt piros pöttyöt szeretnék kiosztani az arra rá szolgáltaknak:
kayman-nak jár a Genius 2000A-ért. A termék egyetlen egy darab volt ami hozzájuk érkezett, mivel már régóta kerestem ilyet, ő szolt hogy náluk van, így mindenképpen megérdemli a pirosat, nem csak a nagyon korrekt eljárás miatt, de gyors postára adás és teljes információ megadás miatt is. Tökéletesen elégedett vagyok, ajánlom mindenkiknek.
Sebibalu-nak szintén jár egy piros egy Noctua D14-esért, minden gyorsan és szépen zajlott, semmi probléma nem merült fel. A hűtővel elégedett vagyok, minden úgy van ahogy ő leírta. Javaslom a vele való üzletelést minden szempontból.
D1Rect-nek szintén jár egy piroska, nem csak azért mert jól elcsevegtünk, de hozzá küldtem a frissen rendelt házamat és ő beharisnyázta a kábeleit. Munkájával tökéletesen elégedett vagyok, de még emberileg is hihetetlenül rendes. Őt is nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest