Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pbt
csendes tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot -XadAnuX+kollégának ezért az üzletért.
Segítőkész, korrekt eladó, mindenkinek ajánlom. -
Mr.Grincs
veterán
Nagy Piros pontot kéretik bevésni tejeszacsko kollégának és vevőnek.
Az alábbi üzlet miatt: XBOX 360 transfer kit
Gyors és megbízható ember. Csak ajánlani tudom.
A cuccot személyes adtam át neki. -
sísapka
csendes tag
Egy HATALMAS PIROSAT kérnék [300] kollégának az [adatmentésért]. Kis túlzással ugyan
, de a fél életemet hozta vissza
-
dangerzone
addikt
Pirosat kérnék matamata kollégának.
-
djhope
csendes tag
Piros pontot kérek ktomek -nek, [link] a pontosságáért, a korrektségéért, a segítségnyújtásért és a megbízhatóságáért. Kiváló eladó csak ajánlani tudom.
-
itsmeyeah
tag
Nagy piros pont Sorceres kollégának az ördögös iphone tokért és a sok türelemért
-
Füge007
senior tag
válasz
enginev3.0 #3184 üzenetére
enginev3.0 kollégának nagy pirospont, házat vásárolt tőlem! Gyors korrekt vásárló
-
enginev3.0
félisten
Füge007-nek kérnék egy piros pontot, -->>érte<<--
-
knajf
senior tag
kérnék szépen egy naaaagy pirospöttyöt kariad kollégának azért, mert nagyon türelmes volt és elég rugalmas minden téren EBBEN a bizniszben
-
Trust God
csendes tag
Piros pont burnaby_joe részére és kitűnő ajánlás. Tökéletes procit vettem tőle, még tökéletesebb áron, emellett házhoz is szállította. Még egyszer köszi az üzletért.
-
Trust God
csendes tag
DJ FLY részére kérnék egy nagy piros pontot. Egyben kitűnő ajánlásban részesítem. Profi hangkártyát vettem tőle nagyon korrekt áron. Emellett még "házhoz" is szállította.
-
tsiki
csendes tag
Fel lehet írni még egy pirospontot Jatklubnak! Egy Lenovo notit vettem tőle, teljesen korrekt volt és minden a megbeszéltek alapján zajlott!
-
Argos
őstag
borsi-nak küldök egy piros pontot.
Sapphire 5750 -ért.
PM-ben ment az üzlet, így link nincs.Korrekt eladó, ajánlom!
-
gamekiller01
tag
Piros ponttal szeretném jutalmazni köszörü fórumtársat!
Korrekt, megbízható, rugalmas
ezért a bizniszért -
pachito
őstag
válasz
SeniorTilla #3176 üzenetére
Mehet a piros kenesei1982 kollegának, gyors, korrekt, megbízható. Érdemes vele üzletelni.
-
válasz
marcipan72 #695 üzenetére
Ugyanezért marcipan72 -nek is jár a pirospont! A barátai is biztosan így gondolják, mert nekik is segített.
-
sheeper
csendes tag
Nagy piros pont
http://hardverapro.hu/tag/kymera.html a korrekt üzletért, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Üdv. -
-
cskamacska
addikt
colo úrnak jár egy pirospont az X-fi Elite Pro hangkártyám megvételéért. Gyorsan, gond nélkül ment minden.
Berguson úrnak adnék egy pirosat, mert megérdemli a Prodigy 7.1 HiFi hangkártyám megvételéért. Gyorsan és rendben ment minden, sőt, még megértő is volt.
rfout úr is érdemel egy pirosat, mert olcsón új FSP 400-60GLN tápot tudtam venni tőle, és ráadásul még működik is ahogy kell.Nem mellesleg annak ellenére, hogy vidéki, gyorsan, személyesen tudtam átvenni a tápot.
-
ferike1222
csendes tag
szeretnék egy piros pontot adni hferenc fórumtársnak ezért az üzletért pontos rugalmas ajánlom mindenkinek
-
rudynho
csendes tag
Egy nagy pirospontot szeretnék kérni littlejohnny kollegának,a gyors és korrekt adásvételért.
-
törölt tag
Pirospont jár shteer nagyúrnak ezért. Minden rendben zajlott.
-
colo
csendes tag
Piros pont cskamacska -nak ezért az üzletért. Nagyon korrekt srác!
-
cstomi15
tag
Piros pont kymera részére a DDR2-es notiram miatt!
-
Ákos73
csendes tag
Szeretnék egy csillagos pirospontot adni Murpy27-nek.
Ajánlom mindenkinek gyors,segítőkész,rugalmas,korrekt és még sorolhatnám.
Egy töltőt vettem tőle.
http://hardverapro.hu/apro/liteon_notebook_halozati_tolto_tip_pa-1650-02_19v/hsz_1-50.html -
littlejohnny
aktív tag
Nagy pirospont rudynho kolleganak a korrekt kapcsolattartasert, melyet eme uzlet soran tanusitott!
littlejohnny altal ajanlott! -
littlejohnny
aktív tag
Nagy pirospont Huskon kolleganak a korrekt kapcsolattartasert, melyet eme uzlet soran tanusitott!
littlejohnny altal ajanlott! -
JayZ
tag
Piros pont Rhino666-nak a fülhallgató kiegészítőkért!
-
KingSize
tag
Szeretnék nagy pirosat adni the dealer-nek tökéletes egeret kaptam töle, megbízható ember!
-
KD6-3.7
őstag
Jár egy hatalmas PIROSPONT bucu-nak egy hatalmas jó üzletért!
2db DiRT 2-es kupont vettem tőle úgy hogy lekaparta nekem szépen és elküldte üzenetben az aktiváló kódot én pedig utaltam neki a pénzt!
Itt a hirdetése! -
-XadAnuX+
őstag
Szeretnék kérni egy piros pontot pbt fórumtársnak, ezért az üzletért!
Nagyon korrekt, megbízható vevő volt, minden a megbeszéltek szerint zajlott!Üdv!
-
gold007
tag
Kérek egy pirospontot Creep-nek egy jó kis processzorért és egyet jcvd-nek egy Asus V3800-ért.
-
csatter
csendes tag
Atika_No1
kollégának az előre utalásért, korrekt vevő -
Bndesz
csendes tag
Nagy piros pont fenergie84-nek ! Vett tőlem egy VGA kártyát előre utalta a pénzt.Nagyon korrekt vevő érdemes vele üzletelni.
-
Vajga
tag
Lenne egy piros bucu-nak, a korrekt, gyors üzletért (eladásért, vettem tőle egy 4890-et), és a megfelelő tájékoztatásért.
-
manóka
aktív tag
Szeretnék adni egy piros pontot Naigen fórumtársnak a korrekt üzletért. Samsung Omnia 2-őt vettem tőle,maximálisan megbízható kellemes ember,bárkinek szívesen ajánlom!
-
djhope
csendes tag
Piros pontot kérnék ktomek -nek ezért az üzletért http://hardverapro.hu/apro/chieftec_arena_405w_aktiv_pfc_tap_elado_szinte_uj/hsz_1-50.html. Kíválló eladó csak ajánlani tudom!
-
paisacha
tag
SeniorTilla + remek ajánlat = elégedett vásárló.
Piros pont, pozitív, bátor ajánlás és hasonlók!
Csak így tovább!
-
PI3525
tag
Jár egy nagy PIROS Lápi forumtársnak , mert vett tőlem egy E8400-at és előreutalta a megbeszélt összeget, minden fennakadás nélkül. Korrekt üzleti partner , ajánlom mindenkinek
.
-
INMOTEP
őstag
p_zoli22 kollégának kérnék egy Nagy piros pontot ezért az üzletért + még átvett nekem egy uj hdd-t is
-
SimonYana
addikt
Kérek szépen egy piros pontot Sareth
kollégának a CM venti vásárlásért! !
Nagyon korrekt tag!
Bízhattok benne! -
stairmaster
tag
Hali!
Szeretnék egy piros pontot kérni Sadrielnek ezért az üzletért! Gyors és korrekt eladó!
-
SimonYana
addikt
Kérek szépen egy pirospontot HoReSz1975
kollégának a CM venti vásárlásért!
Korrekt vevőm volt!
Bízhattok benne! -
anyadszeret
csendes tag
Szeretnék kérni 1 piros pontot gabor.novak kollégának a gyors üzletért és a jó kis videókártyáért.
-
PedroPascal
őstag
Kérnék egy pirosat fenergie84-nek ezért a vásárlásért!
-
deathtania
senior tag
válasz
Cartmanpapa #3115 üzenetére
jár a piros pont Cartmanpapa fórumtársnak is, aki megvette tőlem ezeket a ramokat. megbeszélt helyen és időben találkoztunk. megbízható és pontos vevő!
-
[sultan]
tag
Pirosat kérnék colos890721 részére. Gyors, segítőkész kolléga. hirdetés
-
kircso13
senior tag
Piros pont Willowfield kollégának! Megbízható! xbox360 vinyót vett xbox360_20gb Tőlem.
-
e76ers
csendes tag
Pirospont kantorlajosnak, megbeszéltük, átvette, semmi gond nem volt, meg lehet bízni benne...
Az üzlet tárgya... -
sanykusz
csendes tag
Egy nagy pirospontot kérek Grof-Zero fórumtársnak. Megbízható, pontos ember. Egy core i3-530 procit vettem tőle
-
1989
tag
Szeretnék kérni pár pirosat.
Lamii - kollégának, a szuper kis e2180- ért, személyes tali, full korrekt.
pepegarage - szintén gyors, korrekt lap, korrekt áron.
bishopx2 - 2részletben vettem tőle tápot, megbizott bennem!. 700W tápot vettem töle.Köszönöm mind3 - uknak, csak ajánlom őket.
Aktív témák
- EAFC 26
- Anime filmek és sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Battlefield 6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest