Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Robcsibácsi
csendes tag
Lasy-nak piros pontot kérek, mert maximálisan megbízható és korekt volt!
Amit eladot: -
HoReSz1975
őstag
kérnék parker75 (Kiskunfélegyháza)
kollégának, ezt vette meg tőlem GIGABYTE G-Power II Pro, korrekt megbízható vevő!
-
Bla82
tag
zsolt19900 : piros pont, mert ezt a dvd-írót vette tőlem és minden rendben és gyorsan lezajlott. Csak ajánlani tudom mindenkinek az üzletelést vele!
-
Tibcsi75
csendes tag
Piros pont jár Grof-Zero fórum társnak e remek termékért ami hibátlanul és tökéletes Seagate Noti HDD eladó 500GB 7200RPM 13000Ft
Köszönet az adás vételért.
Gyors pontos és rugalmas csak ajánlani tudom. -
the dealer
tag
Pirospontot adok szekfizsolt fórumtársnak. Megbi'zható, pontos és korrekt vásárló, számi'tógépet vett tőlem.
Ajánlom mindenkinek a vele való üzletkötést. -
kgergo23
tag
M3Dragon - nak szeretnék kérni egy hatalmas PIROS PONT-ot. Egy Nokia headset-ről volt szó, a felmerülő problémákat példaszerűen kezelte, ritka korrekt és segítőkész embernek ismertem meg üzletünk során...
-
gooool fórmutársnak kérnék egy pirosat, ezeket a ventiket vettem tőle, korrekt /rugalmas eladó.
-
tocso83
csendes tag
Imperator999 - nek kérek egy pirosat ezért.
-
ptrkalos
csendes tag
Mad1 kollégának szeretnék kérni 1 pirosat, mert korrekt és megbízható vevő, ezért [link].
-
wolfati
csendes tag
Kérnék egy pirospontot QwerG kolegának a korrekt üzletért
-
rizso
addikt
Danny750 fórumtársunknak jár a piros ezért a sztereo BT füles bizniszért, és természetesen a bizalomért(előreutalta a pénzt)! Korrekt, gyors, tartja a szavát, csak ajánlani tudom! Köszönöm az üzletet!
-
odorgg
addikt
Kérek 1 pirosat Nagytalp-nak, ezért az üzletért, mert megérdemli
-
elistvan
őstag
Pirosat adnék daniking [link] tagtársnak. 2db 8-as memóriakártyát vettem tőle. nagyon korrekt és bitang nagy türelme van.
-
LeC
addikt
Egy pirosponttal szeretném jutalmazni guildmember kollégát az alábbi üzletből kifolyólag.
Bizonyította, hogy az újoncokban is meg lehet bízni. Sajnos gond volt a megvásárolt termékkel, de 1 hét alatt kicserélte. Köszönet a korrektségért.
-
gurabli
őstag
Kérnék egy piros pontot Görgőce -nek a korrekt üzletért, gyors válasz, jó ár, gyors postázás. Egy Radeon 7000 VGA-t vettem tőle, a hirdetést már nem találom, ezért nincs link.
-
eziskamu
addikt
Kérnék egy nagy pirosat mezis kollégának a már két hete rendben működő félkonfigért, azért, hogy egy nekem kedvező helyszínt meg tudtunk beszélni, és mert el is feledkeztem szegényről, hogy pirosat kellene neki is adni
.
-
Lujgi
tag
válasz
Lacimacika #3624 üzenetére
Lacimacika kolléga megérdemel egy
ot!!!
Ezt a terméket vásárolta tőlem meg előreutalással,azt kell mondjam,hogy az egyik legkorrektebb és legmegbízhatóbb üzleti partnereim közé sorolandó!Bátran ajánlom őt mindenki figyelmébe,örülhetsz ha összefutsz vele valaha itt a fórumon
Köszönet neki -
levi1108
aktív tag
válasz
rollerphreak #3638 üzenetére
Viszont kérném
rollerphreak fórumtársnak a pirosat, ezért az üzletért. -
DuddKi
csendes tag
válasz
Joe_Muad_Dib #3668 üzenetére
Köszönöm,és máskor is szívesen.További szép napot!!!!
-
vasutas01
tag
dongo1208-nak nagy piros pont, mert segített vevőt találni a hírdetésemre. Korrekt üzletelember!
-
fabcsika-tól vettem ezt a routert, minden rendben volt, pirospontot érdemel.
-
ladaracer
csendes tag
válasz
Madmax81 #3621 üzenetére
Piros pont megy vissza [Madmax81] kollégának az elsőrangú üzletért, és a hibátlan csomagolásért!
-
dongo1208
csendes tag
federal-nak FEKETE PONT Azért, mert érthetetlen, nem olvassa el az üzeneteket, és szerintem fogyatékos...
-
zsozsosama
tag
Nagy pirospont jár [Syc] kollégának a pontos, gyors és megbízható [üzletért]
-
iHeszi
csendes tag
Részemről egy piros pont jár mr_norbert fórumtársamnak, az üzletünk során tanusított hihetetlenül gyors, igencsak korrekt hozzáálásáért.
Vele nyugodt szívvel üzletelhettek. -
dzsikonzols
csendes tag
Vissza is jár a pirospont Crus
kollegának a gyors korrekt üzletért. -
bajnokpityu
félisten
maximuska89-nak a CX400-IIért piroska
-
juszan
csendes tag
Hatalmas piros pontot kérnék toga007-nek a sikeres és gyors üzletünkért!
Örülök,hogy elégedett vagy,nekem mindig ez a cél! -
pierpont
csendes tag
-
Crus
őstag
Szeretnék egy durván felhizlalt piros pontot adni baphomet játékos kollégának
ezért az üzletért, mivel megbízott bennem, előre utalt és mind a ketten elégedettek voltunk. -
Motion_Blur
félisten
Deller2010 fórumtársnak jár egy pirospont, korrekt és gyors volt a biznisz
-
pjani54
csendes tag
Figyelmetekbe ajánlom VAN der BOSS kollégát egy gyors és precíz üzlet miatt.
2 db 1GB/400 DDR RAMot vásároltam Tőle; a hirdetést már törölte, így nem hivatkozhatok rá, pedig piros pontot érdemelne.
Üdv. mindenkinek
-
bossvico
senior tag
pirosat neki
crabi, korrekt üzletelés volt megint.
-
04ahgy
nagyúr
Pirospont elmaradásom törleszteném nekik:
freeeka - DIRT2 kupont vett tőlem postán.
joky72 - P5ND2 SE alaplapot vásárolt, szintén postai úton.
terrion - GeForce 210 típusú videokártyát cseréltünk KP + CPU-ra, postával.
atuci - AMD Athlon X2 5000 válogatott négymagosítható procit vett, nagyon pontos személyes talival.
bjozef - Egy kétmagosítható AMD Sempron 140-ért jöttel személyesen, ki is próbáltuk.
Sleepmore - AMD Athlon X2 5000 válogatott négymagosítható procit vett postával.
almafa42 - AMD Athlon X2 5000 válogatott négymagosítható procit vett, személyesen futottunk össze.
schlecker - Gigabyte EP45-Extreme alaplapot vett tőlem, utánvételes csomagként szállítva, Magyar kir. Posta által tanúsított hathatós közreműködéssel.Mindannyiuk igen korrektnek, szavatartó üzletpartnernek bizonyult.
Felhasználót és adásvételt tudatosan nem linkeltem.
HGyu
-
N-vidi-A
őstag
válasz
petrelli86 #3631 üzenetére
Szintén nagy pirosat érdemel petrelli86 kolléga, gyors pontos üzletünk volt!
-
rollerphreak
csendes tag
Hatalmas piros jár [levi1108] egy zsír Cooler Master tápért!
NAGYON korrekt eladó mindenkinek cask ajánlom, forduljatok hozzá bátran!
-
toga007
tag
Piros pont jár az elmúlt heti üzleteimért:
coulthard kollégának ezért a remek tápért.A csomagot időben postázta,hiánytalanul,és hibátlanul érkezett meg.Megy már egy hete kb. a gépben.A legnagyobb problémát igazából a gépbe szerelés okozta...
Juszan kollégának is jár egy óriás piros.
Ezt, és ezt vittem el tőle cakk-pakk postával, és hát meglepődtem mikor kibontottam.
Az utolsó 20 forintos EDO ramig minden külön szakszerűen becsomagolva, kb mintha vmi fél millás cuccot hozattam volna Taiwan-ról.Szal minden elismerésem, és ajánlom mindenkinek... -
Crus
őstag
Szeretnék egy szép kövér pirospontot adni dzsikonzols úrnak, ezért az üzletért mert megbízott bennem, előreutalt és semmi gond nem volt.
-
msajt
csendes tag
kérnék egy pirosat[danomiki]tagtársnak a gyors ,korrekt ügyintézésért:[nyomtatófej]
-
bananjoe
csendes tag
Ombi5-nek jár egy piros pont ezért az üzletért. Előre utaltam neki, minden ment simán.
-
Prohard22
csendes tag
http://hardverapro.hu/tag/mukika66.html egy nagy piros pontot kérnék mukika66
ezért az üzletért http://hardverapro.hu/apro/asus_en9500gt_di_1gd2_v2/hsz_1-50.html
megbizható és pontos -
petrelli86
aktív tag
N-vidi-A fórumtársunknak kérnék egy pirosat a gyors üzletért..
-
gabx76
senior tag
válasz
colos890721 #3625 üzenetére
colos890721 részére szintén pirospont jár - ugyanazért
-
Lacimacika
csendes tag
Üdvözlet.Szeretnék adni egy hatalmas pirospontot Lujgi kollégának ezért az üzletért Logitech Z5500 mélyláda .Előreutaltam a megbeszéltek szerint küldte is a csomagot.Csak ajánlani tudom megbízható partner
.
Ja a csomag bombabiztosan be volt csomagolva
.
-
Antimatrix
senior tag
piros pontot kérek Zozzy fórumtársnak ezért a halk MSIVga-ért
most is vettem először - ez szerintem folytatódni fog
a postával becsomagolással beltartalommal - ugy bevédte boborékos fóliával szvsz szerint egy repülőgépről való ledobást is túlélne biztos működne -1szóval katonai atombiztos PH csomagolás + külön védte boburékkal a VGA-töröm egy ilyen korret emberrel üzletelni
-
-
Madmax81
aktív tag
Szeretnék adni egy pirosat ladaracer kollégának a korrekt, gyors üzletért.
-
Prohard22
csendes tag
Egy nagy piros pontot kérnék beirnihttp://hardverapro.hu/tag/mukika66.html kollegának az alábbi üzletértAsus EN9500GT Megbizható és pontos KÖSZÖNÖM
-
tkesy
őstag
-
Breaker
tag
Hali!
Egy piros pont jár sbt kolleganak, a gyors es korrekt lebonyolitasert, ebben a businessben (Halo 3 ODST):
http://hardverapro.hu/apro/eredeti_jatekok_xbox360-ra/friss.html
Udv,
Breaker -
usane
csendes tag
Egy pirospontot kérek Willowfield
kolléga részére ezen üzlet korrekt lebonyolításáért. -
szotyivaan
csendes tag
Egy piros pontot kérnék szépen rx7tomy kollégának a sikeres üzlet miatt
-
keroatis
tag
Egy nagy piros pontot kérnék Rottweiler89 -nek, ezért az üzletért : AMD Phenom II " X4 B50 BE " . Korekt gyors és megbizható vevő !
-
trinity2
csendes tag
Pozitív vélemény rx7tomy kollegának az iPhone kiegészítős biznisz lebonyolítása alkalmával
-
trinity2
csendes tag
Piros pontot repítenék : ezért a bizniszért :
ry7tommy kollegának! -
nagyix
csendes tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot coolermaster fórumtársnak ezért a tökéletes plexi tetőért
-
dongo1208
csendes tag
feri555-nek FEKETE PONT. Az indok: a hirdetésen az árakat naponta változtatgatja, a vevő által lefoglalt termékeket nem adja el neki, indokolva hogy más hamarabb ment érte és többet fizet, aztán másnap felrakja újra a hirdetést... Sokat variál, szerintem azt se tudja, hogy el akarja-e adni vagy sem...
-
trinity2
csendes tag
Piros pötty rx7tommy -nak ezért a kis bizniszért: http://hardverapro.hu/apro/iphone_3g_alkatresz_csomag/hsz_1-50.html
Aktív témák
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gombászkönyvek egyben
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest