Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Van akit ez sem zavar. Két hete láttam Pécsett Xiaomi rolleren egy anyukát(?) előtte két(!) gyermekével, mint az orgonasípok álltak egymás mögött, tele volt velük a trepni, elől a legkisebb kapaszkodott a kormányrúdba, a nagyobb testvére meg az ő vállát fogta. Járdán mentek meg lakóterületen az igaz, de akkor is eldobtam az agyam...
-
synar
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Mert jövő nyárra biztos minden olcsóbb lesz, még az euro is.

-
synar
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Hol vagyunk már attól, amit a nyár elején írtál, hogy a gyári alkatrészeket nem cseréled ki.

-
synar
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Lejtő
-
synar
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Hanem egy Kugoo M4 klón, ami szintén nem egy ajánlott típus.
-
synar
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Volt M3 pro rollerem, ha vissza keresel, szenvedtem is a lehajtható kormányszarv javíthatatlan kotyogásával, le is cseréltem egy másikra, majd el is adtam a rollert, nem bántam meg, de neked sok sikert hátha a tiéd megbízhatóbb típus lesz, bár kinézetre ugyanaz a konstrukció.
-
synar
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Nincs bizodalmam ezekben az M4 pro jellegű konstrukciókban, de ne legyen igazam és használd sokáig egészséggel törés nélkül!
-
synar
őstag
válasz
Norby86
üzenetére
A Kugoo M4, M4 pro, Esegway vannak üléssel, ki lehet fogni ennyiért használtan, még talán a hatótáv is meglenne, de a megbízhatóságtól sajnos messze állnak. Volt M4 pro-m, tudom miről beszélek, de ha rákeresel itt, te is látni fogod. Még az is lehet, hogy az ülés miatt segédmotor kategóriába sorolják már most, rendőre válogatja, mit kér számon rajtad ezért, szabványos sisak, irányjelző, világítás, jogosítvány, biztosítás, járda, kerépársáv használatát kerülni kell, ha nem hagytam ki valamit.
-
synar
őstag
Lehet hogy valakit érdekel, olcsó akkumulátoros pumpa kuponnal most csak 8600 Ft: [link]
-
synar
őstag
válasz
phr3ak
üzenetére
Xiaomi elektomos pumpa a megoldás.
-
synar
őstag
-
synar
őstag
Az olcsó roller árát a szervizben fizeted ki
Szentkuti Ákos írása a Totalcar-on. -
synar
őstag
Ha valakit érdekel a Segway Ninebot D széria itt van szó róla, elérhetőséggel, kuponkóddal (ha még érvényes, nem próbltam), ez alapján nekem nagyon ígéretesnek tűnik a sorozat.
-
synar
őstag
válasz
szotyika77
üzenetére
Hasonló problémával küzdöttem ém is egy évvel ezelőttig, többször is voltam táppénzen a gerincem miatt. Elmentem gyógytornászhoz, aki sokat segített, javaslatára végzem az öt tibeti rítus jóga gyakorlatsort minden reggel, két hónap után már jelentkezett a hatása. Lassan egy év eltelt azóta panaszmentesen és a roller használata sem jelent gondot, remélem így is marad. Javaslom neked is, egy próbát mindenképpen megér a fájdalom mentes élet.
-
synar
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Itt van, amire akkoriban jutottam az m4 pro guminyomással kapcsolatban. [link]
-
synar
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nekem is volt egy hónapig M4 pro tavaly ősszel mielőtt eladtam, kérdezz hátha még emlékszem rá.
-
synar
őstag
válasz
smallcurrant
üzenetére
Igen ahhoz amit írtál én is a Ninebot rollereket ajánlanám az F40, vagy G30 típusokat.
Sajnos mindegyik 200k fölött van még akcióban is. Ha sima térkő az még nem gond, pécsi példák alapján: Széchenyi tér, Király utca, újonan burkolt járdák, de az apró 10*10-es macskakő, meg a régi töredezett aszfalt út az kellemetlen tud lenni. Xiaomi 1s és 3-as 8,5"-os kerékkel szerzett tapasztalatok alapján írtam az előbbieket -
synar
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Sajnos igen nekem is volt nem túl feltűnő főleg nappal, ha indexelni akarsz inkább tedd ki a karodat.
-
synar
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Szerintem ez egy égi jel, kérd vissza az árát. Ha már kifutott termék kérdés alkatrész mennyi ideig lesz rá.
-
synar
őstag
-
-
synar
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Szerintem félreértetted, az értékes gyári alkatrész ami megtartandó, ami kotyog, lötyög gyárilag selejtes, azt kell lecserélni egy masszívabb, használható darabra. De én azt mondom neked, vedd meg a rollert, használod pár hétig és rájössz magadtól hogy miről beszéltünk.
-
synar
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Én csak arra próbállak rávezetni, hogy ne vedd meg ezt a rollert, ha elfogadsz egy jó tanácsot, nekem volt ilyen, egy hónap után túladtam rajta, buktam rajta 30000 Ft-ot de mégsem bántam meg, hogy eladtam. Ha van kedved kísérletezni próbáld ki és kívánom hogy ne bánd meg és használd egészséggel.
-
synar
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Akkor biztos nem fognak zavarni az első csattogó teleszkópok sem a kisebb döccenőknél. Ha elfogadsz egy tanácsot és még nem határoztad el magad, inkább ne vedd meg és válassz egy másik megbízhatóbb típust akár kis ráköltéssel, itt biztosan kapsz tanácsot.
-
synar
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Rögtön nézz hozzá fix, nem összecsukható a kormányt is, mert az őrületbe fog kergetni az öt percenként kilazuló két hollandi anya kotyogása. Vagy ajánlom ezt a megoldást: [link]
-
synar
őstag
NAVEE N65 teszt, kuponnal.
Masszív rollernek, jó áron tűnik, ha valaki bevállalja még az 500W-ot. -
synar
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az bizony már bűncselekmény, mivel az 50 ezres értékhatárt átlépi. Aktualitás.
-
synar
őstag
Ha valakit érdekel, Ninebot G30P Max akció EU raktárról. [link]
-
synar
őstag
Ha valakit érdekel:
Segway Ninebot MAX G30P elektromos roller most 221.700 Ft a ABF5C2D8C16C kuponnal EU raktárról gyors szállítással. -
synar
őstag
A múlkor úgy hozta, hogy taxival kellett mennünk fel a Szépvölgyi úton, szemben lefelé állt a dugó előzni nem volt hely, előttünk ment egy rolleres az emelkedőhöz képest elég jó tempóval, kb. 20-al. Ne tudjátok meg ennek ellenére milyen jelzőket kapott így is a taxistól, mert egy percig nem tudta megelőzi, az idióta majom volt közülük a legenyhébb. Hát így szeretnek minket rollereseket a forgalomban. Lehet, hogy a rolleren a 20km/h emelkedőn felfelé nagyon királynak tűnik, de autóból ez is csak vánszorgás és feltartja a forgalmat.
-
synar
őstag
Ha valakit érdekel, itt találtam:
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 elektromos roller most csak 109.000 Ft, A704E7395D8E kuponnal EU raktárról. -
synar
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Röviden, 350W felett SMKP szabályok vonatkoznak majd a rollerekre is.
-
synar
őstag
válasz
elmunkas
üzenetére
Ha rám hallgatsz, veszel inkább egy új pro 2-t, én legalábbis nem adnék 110 k-t egy 3500 km-es rollerért. Vagy keress tovább, van ennél időnként jobb fogás is. Nekem most sikerült megcsípnem 30 km-rel egy MI 3-at százért, igaz hogy három hónapig kerestem de végül összejött. Nagyon jó kis roller, tudom ajánlani.
-
synar
őstag
válasz
Twing94
üzenetére
Igen a kerékméret, meg a tubeless defekttűrő megoldás is tetszett az F30-F40 esetében. Még gondolkodom én is. A súly és a hatótáv ami a Pro2 mellett szól egyelőre. Itt van Youtube-on egy emelkedő összehasonlítás F40 és Pro2 között, 1-2 km/h-val a Pro2 nyer, hiába a mínusz 50W.
-
synar
őstag
Sziasztok! Mi a véleményetek az új Ninebot F40e-ről? Összehasonlítva a Mi Pro2-vel, melyik éri meg szerintetek jobban?
-
synar
őstag
válasz
Reggie0
üzenetére
Azt meg tudom erősíteni, hogy a hüvelykujjas gázkarral sokkal nehezebb tartani az egyenletes sebességet, mint a mutatóujjal húzhatóval. Volt mind a kettő kipróbáltam. Az M4 pro-nál ki is kapcsoltam a tempomatot, mert azzal, hogy a középső ujjamhoz hozzá tudtam húzni a gázkart, bármelyik fokozatban szépen lehetett tartani a sebességet egyenetlenebb talajon sem ugrált, ellentétben a Xiaomi-val.
-
synar
őstag
válasz
Rivaul
üzenetére
50 kg-hoz elég a Xiaomi Essential és 100k körül megkapod. Pl. itt nézz szét.
Ha nagyon meredek dombok, akkor lehet a Pro2 kell, de az már nem jön ki újonan 120K-ból. -
synar
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Tapasztalat sajnos, ha gyorsan meg akarsz tőle szabadulni, akkor egy hónap után is minimum 30-40k, ha van türelmed kivárni akkor talán kevesebb.
-
synar
őstag
Megérkezett az új összecsukható kormány az M4 pro-hoz. Első tapasztalatok: masszívabb, egyszerűbben összecsukható, mint ez eredeti, és ami a legfontosabb, hogy ennél már nem jelentkezik, a gyári csavaros konstrukciónál menet közben tapasztalható kilazulás, kotyogás. Ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémával küzd.

-
synar
őstag
Tudom, hogy már körbe jártuk az új KRESZ módosítás tervezetet. Most találtam egy új cikket amiben azt olvasom, hogy a 350 watt feletti teljesítményű elektromos rollerekre, a segédmotoros kerékpár szabályai vonatkoznak, ezt tudtuk. Ami eddig nem tűnt fel, hogy rájuk is a 25 km/h sebesség korlátozás fog vonatkozni, ugyanúgy mint kisebb teljesítményű társaikra a kerékpárúton. Így hiába a rendelkezésre álló nagyobb teljesítmény és nagyobb sebesség, ha nem lehet felvenni velük a forgalom ritmusát, akkor tényleg mi értelme lezavarni őket a kerékpárútról. Ezt a moszkvai 14,5 km/h példát sem értem, az meg kerékpárúton is lassú.
-
synar
őstag
válasz
ivógéptanács
üzenetére
Nem túl rövid a fellépő neked? Megmondom őszintén, engem főleg az tartott vissza a rendeléstől.
-
synar
őstag
Rendeltem külföldről fekete szilikon kijelzővédőt Xiaomi rollerhez, most érkezett meg, de közben már eladtam a rollert tehát már nincs rá szükségem. Ha valakinek kellene, pécsi és el tud jönni érte, akkor ingyen elviheti. A többit privátban megbeszéljük.
-
synar
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Poénnak szántam amúgy. Persze ahogy számolgattam szereléssel együtt kb 45-50 ezer lenne, nem tudom szibérián kívül kinek éri meg ez a befektetés :-) Egyébként az M4 pro gyárilag ugyanezzel a mintázattal jön, persze szögek nélkül, de nincs bajom a közutakon sem a tapadással.
-
synar
őstag
Végül meguntam csavaros bilincses kormány össze hajtó mechanikát. Minden trükköt bevetettem amit a Neten találtam, de csak csak nem sikerült megakadályozni a folyamatos kilazulást és kotyogást, a baloldali kormány rúdon, a jobboldali meg időnként annyira megszorult, hogy két kézzel is alig tudtam kitekerni. Szerintem ez egy nagyon rossz konstrukció és ráadásul több típuson is alkalmazzák. Találtam a neten egy jobbnak tűnő összehajtó mechanikát, innen meg is rendeltem, ha megérkezik beszámolok róla. Annyira nem lehet rossz Mivel az általam nemrégen belinkelt 30000 wattos csúcs járgányon nincs ilyent láttam.
-
synar
őstag
Ep állásfoglalás amiben legfeljebb 30 km/h-s sebességet ajánlanának a lakott területekre.
Ha ez megvalósul, még népszerűbb közlekedőeszköz lesz a roller és már nem csak a dugók miatt. -
synar
őstag
Ez a Weped FS vajon nálunk milyen kategóriába férne bele a 33000 W-os csúcsteljesítményével?

-
synar
őstag
Szerintem elég egy egyszerű kézi radar, aki gyorsabban megy a kerékpárúton 25km/h-nál teljesítménytől függetlenül, azt megállítani, figyelmeztetni, bűntetni. Lehet nekem 40+km/h ra képes rollerem, de ha csak takarékos módban használom, hogy szabályosan, megengedett sebességel mehessek, akkor miért ne használhatnám a kerékpárútat? Ok a rendőr megméri padon, de melyik sebességfokozatban, a maximumon, de én nem azon használtam? Akkor ezzel a megközelítéssel a magyar autópályákra az autók hány százaléka hajthatna csak fel, amelyik nem tud 130km/h-nál többet menni?
-
synar
őstag
Ha valakinek ilyen csavaros kormány lehajtó rögzítője van, akkor az hajlamos lehet a kotyogásra a rázkódástól használat közben, mert a kézzel ráhajtható rögzítő anya meglazul. Egy orosz fórumon találtam rá megoldást, hogy melyik csavar állításával lehet ezt befolyásolni:
[link]
[link]Nálam is ez volt a problém a M4 pro-nál, de csak a bal oldalon. A lényeg, hogy addig kell óvatosan fokonként kitekerni, és mindig ellenőrizni, amíg csak annyira engedi megemelni a kormányvéget, hogy azért még kézzel könnyen rá lehessen tekerni a rögzítő anyát. Ezzel úgytűnik megoldódott és a fogantyú mozgatásával, tekergetésével sem lazult ki újra, mint előtte, persze, majd a terepen derül ki véglegesen, de bíztató megoldásnak tűnik.
-
synar
őstag
Ha már a múltkor szóba került: Eleglide S1 Plus eszközteszt. [link]
-
synar
őstag
Holnap megyek átvenni az M4 pro-t
, ezzel kapcsolatban kérdezném: a kerekeit 80kg körüli terheléshez mennyire ajánlott fújni? A neten csak néhány fotó alapján jutottam adathoz, azon 50PSI szerepel. Nem tudom ez a maximális, vagy az ajánlott érték? Köszönöm a választ előre is.
Így szerepel:
-
synar
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Köszönöm a válaszod, bennem is felmerültek ezek a kétségek, amiket sikerült tovább erősítened. Akkor ezek szerint még mindig jobb választás ezeknél az M4 vagy az Esegway a 10 colos kerekek miatt? Vagy ahogy olvasom a kerékpár kategóriát gyakorlatilag egy G30-al lehetne kimaxolni, jelen állás szerint. Törhetem tovább a fejem, addig is marad az 1S magában kompromisszumokkal.

-
synar
őstag
Két nagyon hasonló kinézetű és árú típus marad fent a rostán, a Zero 8 (500w, 10Ah) és a Kugoo X1 (600w, 13Ah), papíron az utóbbi jobb tulajdonságokkal rendelkezik, hogy ki koppintott a másikról az kérdés talán a Zero a régebbi és ezért kiforrottabb lehet. Kérdésem az lenne, hogy ennek ellenére szerintetek megéri-e a Zero helyett a Kugoo x1-et választani az erősebb paraméterek miatt? Valamint jelent-e komolyabb hátrányt, hogy mindkét roller esetében csak a hátsó kerék fékezhető? Köszönöm a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Filmgyűjtés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest