Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
de ha veszek egy rollert amin lecserélgetem a szarokat szervizeltetem mert ugye valakinek össze kellene rakni akkor még drágábban jövök ki. értem én hogy gyengébb a minőség de azért azt kétlem hogy egy használhatatlan szar lenne. és még mindig ott a garancia. ha lötyög kopog és szét esik visszaküldöm és helyreteszik. amit meg szétkaptam azt már nem fogják, és ugye a jobb minőségre sincs garancia hogy nem megy tönkre.
Somatom
akkor dobj már egy példát hogy az általam kinézett rollert miből tudnád összetenni ennyi pénzért. lehet én értem rosszul a garanciát de pl egy latopnál is bukod a garit ha megbontod akkor is ha egy szar memóriát cserélnél benne. mivel azt is csak garancia utón szerviz csinálhatja.
PociAti
ez a te véleményed. érdekes módon vannak olyanok akiknek semmi gondjuk vele. és az sem mindegy kinek mi felel meg az hogy téged mondjuk zavar hogy hallasz valami zörgést nem biztos hogy ez mást is zavar. lehet hogy téged zavar ha nem egy bizonyos márka neve van ráirva de mást nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Láncfűrész topik
- SörcsaPH!
- Oakley topic
- Robogó, kismotor
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest