Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gardaai #21000 üzenetére
Ezeket már biztos láttad:
A 4 baron, (vagy akár 5) használt roller az jó, mert nagyobb a hatótáv, nehezebben lesz defektes, de minden rezdülést átad az útról (nemcsak az utasnak, hanem az elektronikai áramköri elemek forrasztásainak is) kanyarokban a tapadás (bedöntve) nem valami megbízható.
A belsőt 2-2.2bar környékén kezdi kidörzsölni a külső gumi, szóval attól azért nem kell tartani, h ha nem 4 bar fölé fújjuk a kereket, akkor mindenképpen ártunk neki.
3-3,5-öt szoktam mondani, bár 3 környékén úthibákon könnyebb defektet kapni, ezért a többség 4-re szokta fújni.
-
pescara
aktív tag
válasz
Gardaai #21000 üzenetére
Persze, en is 36-al kezdtem, most a 43-44 jon be , de tenyleg azon is mulik, hogy tobbnyire milyen minosegu uton jarsz. Ja, meg az okosok azt is mondjak, hogy pl vizes uton sokkal csuszosabb a kemenyebb. Probalgasd magadnak, mert ez egy olyan kerdes, amire ugysem kapsz valaszt
Az altalam legnagyobbra tartott hozzaertok is kepesek ezen vitatkozni a kulonbozo forumokon, semmi egyetertes, ugyhogy javaslom az arany kozeputat! Abban biztos vagyok, hogy minel kevesebb kemeny utest kap a roller a tul kemeny gumiktol, annal kesobb jonnek majd ki azok a hibak, amik elobb utobb ugyis kijonnek, csapagyak...stb. De van akit ez peldaul nem erdekel .
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- Anime filmek és sorozatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged