Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skynet258

veterán

Én a kis Xiaomi Pro 2-vel szívesebben megyek a járdán főútvonal mentén, és az úttesten kertvárosban, mellékutcában. Értelemszerűen mindkét helyen kell figyelni, a járda a gyalogosoké, úgymond vendég vagyok ott, és ennek megfelelően is viselkedek. Ha valakit hátulról közelítek meg akkor lassítok mert nem akarom, hogy megijedjen amikor hirtelen mellé érek; értelemszerűen nem számít maga mögött senkire aki egyszer csak berobban. Kutyát sétáltatnak szintén lassítva megyek - legyen ideje megfogni/szólni a kutyának, illetve az se ijedjen meg. Én ezzel a kis lélekvesztővel szívesebben közlekedek járdán és eddig nem is volt negatív tapasztalatom, senki nem anyázott még rám, hogy mit csinálok.
    Felőlem lehet kötelező biztosítás, bukósisak. A jogsi felesleges ezekre a kicsikre, mert akkor a fiatalok egy része kiesne, értelmetlenül.

Amúgy igen, kapjon kerékpár besorolást, ami meg erősebb darab az SMKP. Vagy lehetne egy teljesen új kategória (mert végülis egy újfajta eszköz), de ennyit erőfeszítést nem várok a törvényhozóktól... :U

Új hozzászólás Aktív témák