Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alien13

tag

válasz DigitXT #7091 üzenetére

A hajtott kerék amúgy nem kopott le, ha ilyen az út?:F

Nos, az első, hajtott kerék eleve ropcsosabb, a hátsó gyárilag necces... pont a fúvott keréken agyaltam, mikor megláttam az új verziót, ahol már a hátsó gumi is olyan barázdás, mint az első.
    A rollernek két tulajdonságát imádom: a gyorsulást-sebességet, és a mások által csicsának titulált kijelzőt. Amúgy volt, hogy fekvőrendőr karistolta az alját. Egy fém kábeltakaró az úttesten úgy megpattintotta az első kereket, hogy mákom volt, hogy addigra elszálltam a roliról. Ha nem ugrom le róla es dobom el, most plasztikai sebészre gyűjtenék arcilag, akkorát zúgok. Sajnos itt ezekre is fel kell készülni, állandóan út-felbontanak, említettem a nyomi dísztéglát (nooormális? Panelövezeten végig billegő dísztéglás, rázós bicikliút :W ), akadálymentesítés címszóval 2-3 cm járdapadka stb. Szóval bármennyire imádom az S1-et, nem ide való. 😞 A Plus már legalább kicsit felugrathatónak néz ki... a Pro-ra írta egy értékelő, hogy a hajtott pumpált kerék gumija állandóan egy ponton kidörzsölődött - konstrukciós hiba. Cserélnie kellett tömörre. Mivel nekem az effajta kapacitásom (tuning, motorrész-csere stb.) kb. nulla, eléggé bajban vagyok. Meg jó lenne a BLCK FRD-t kihasználni...

Új hozzászólás Aktív témák