Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Epson nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo
aktív tag
Nah voltam Decathlonba a hetvegen, megneztem az OXELO-kat, amiktol irto gyorsan elment a kedvem.
Nehezkes nyitas/csukas (3 perc alatt sem jott ossze), recseg ropog, lotyog, minden rajtuk, direkt a telo nelkuli 5osre probaltam fokuszalni, de mikor a vaz menet kozbe nekiallt nyekleni bedombtam a sarokba a jarganyt es elhuztam, hogy ezert marpedig egy arva fillert nem adok...
Szoval belvarosnak vettem az iranyt es azt mar tudtam, hogy teleszkopos es leveheto kormanyost latni sem akarok, illetve hogy ez a nyitas/csukas korant sem annyira evidens dolog.
Kirpobaltam bent 2 rollert es a korabban emlitett XPR mellett dontottem (idovel kiderul jol e).
Egesz massziv, akad kis holtjatek, de egyelore 1mm-nel meg kormany tajekon sem tobb... Kinyitas/becsukas labra tervezett billenovel alomkonnyu, tenyleg max 5mp egy ovisnak is, a fek ugyan a hatso sarvedo, de az legalabb massziv fem, ennek ellenere az egesz jargany 4kilo alatt van. Sajat fem kitamatsztoja termeszetesen van. A karbon csapgyak nem tudom parasztvakitas e, meglatjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- További aktív témák...
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs