Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo
aktív tag
Nah voltam Decathlonba a hetvegen, megneztem az OXELO-kat, amiktol irto gyorsan elment a kedvem.
Nehezkes nyitas/csukas (3 perc alatt sem jott ossze), recseg ropog, lotyog, minden rajtuk, direkt a telo nelkuli 5osre probaltam fokuszalni, de mikor a vaz menet kozbe nekiallt nyekleni bedombtam a sarokba a jarganyt es elhuztam, hogy ezert marpedig egy arva fillert nem adok...
Szoval belvarosnak vettem az iranyt es azt mar tudtam, hogy teleszkopos es leveheto kormanyost latni sem akarok, illetve hogy ez a nyitas/csukas korant sem annyira evidens dolog.
Kirpobaltam bent 2 rollert es a korabban emlitett XPR mellett dontottem (idovel kiderul jol e).
Egesz massziv, akad kis holtjatek, de egyelore 1mm-nel meg kormany tajekon sem tobb... Kinyitas/becsukas labra tervezett billenovel alomkonnyu, tenyleg max 5mp egy ovisnak is, a fek ugyan a hatso sarvedo, de az legalabb massziv fem, ennek ellenere az egesz jargany 4kilo alatt van. Sajat fem kitamatsztoja termeszetesen van. A karbon csapgyak nem tudom parasztvakitas e, meglatjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest