Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamson18
csendes tag
Sziasztok! Xiaomi m365 rollerrel közlekedek én is.
eddigi tapasztalataim nagyon jók. Kb 84kg vagyok így a hatótáv nekem 22-24km 80%-ban ECO módban. Bőven elég az ECO mód ilyenkor kb 18km/h a végsebesség. Kényelmes nem ráz mint a sima műanyag kerekes rollerek. Én vettem a belső gumiba ezt slime nevű defektmentesítő cuccot a biztonságkedvért. A kormány lötyögést pedig simán ki lehet venni belőle csak be kell állítani a 2db csavarral. Eddig 100km mentem vele kb egy hét alatt. Ha tudtok szerezni és ilyet akartok én ajánlom. 🙃🙂 a töltőjét meg simán tudod vinni magaddal mert olyan mint egy laptop töltő. 5,5 óra 0-100% töltés. Világítás is van rajta és tök jó az is, tempomat is van. 😃
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eddigi tapasztalataim nagyon jók. Kb 84kg vagyok így a hatótáv nekem 22-24km 80%-ban ECO módban. Bőven elég az ECO mód ilyenkor kb 18km/h a végsebesség. Kényelmes nem ráz mint a sima műanyag kerekes rollerek. Én vettem a belső gumiba ezt slime nevű defektmentesítő cuccot a biztonságkedvért. A kormány lötyögést pedig simán ki lehet venni belőle csak be kell állítani a 2db csavarral. Eddig 100km mentem vele kb egy hét alatt. Ha tudtok szerezni és ilyet akartok én ajánlom. 🙃🙂 a töltőjét meg simán tudod vinni magaddal mert olyan mint egy laptop töltő. 5,5 óra 0-100% töltés. Világítás is van rajta és tök jó az is, tempomat is van. 😃