- TCL LCD és LED TV-k
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Bluetooth adapter(ek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Dora
újonc
Sziasztok!
Bp belvárosában élek (173, 63). Szeretnék venni egy rollert, csak 2-3 metrómegálló távolságban használnám. Közben eszembe jutott, hogy nyáron Isztambulba utazom és milyen jó lenne, ha rolleren suhanhatnék a tengerparton, gyaloglás helyett. (sokkal több mindent megnézhetnék :-) )
Igyekeztem az eddig leírtakat átfutni és keresgettem különböző áruházakban is.
Találtam vmt, nagyon olcsón, de nagyon jó visszacsatolásokkal. : http://shopping-all.hu/toldysport-flexpro-roller-fekete-duplafekes-nagykereku-lengescsillapitos_p303327.html?gclid=CPuXrOr5_dICFQEW0wodhJIKRw
Most 18.990 Ft, ami szerintem nem rossz.De mivel nő vagyok így tetszenie is kell. Egy Hudorán akadt meg a szemem, ami már drágább, de még azt mondom, hogy belefér. : http://shopping-all.hu/hudora-big-wheel-205-roller-turkiz_p237738.html
Tudnátok nekem segíteni, hogy Ti, akik már többet is kipróbáltatok, hogy érdemes e megvennem a hudorát vagy sokkal jobb az először említett. Csak azt ne mondjátok, kérlek szépen, hogy én is menjek a Dechatlonba. :-(
Előre is nagyon szépen köszönök minden építő jellegű hozzászólást! Sziasztok! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elden Ring
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- TCL LCD és LED TV-k
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest