Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maci25
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia!
Ha jól látom ez nem teleszkópos elöl. Az enyém teleszkópos. A teleszkóp szerintem pont annyit ér, hogy lehet használni döcögősebb úton is. Macskaköre hasonlító utcába rollereztem minap, hát mit nem mondjak nem volt egy nagy élmény. Csattogott rendesen,+ a macskakő rengeteg energiát felemészt a lendületből.
Tömlős kerekű rolleren én még nem álltam, de tartok tőle így látatlanba, hogy sokat romolhat a gördülési tényező.Ami biztosan + , hogy tárcsafékes.
Nincs teleszkóp, viszont van tömlős kerék elől + hátul. Ez csak próba + használat során derül ki
Hát még talán annyit, hogy nekem biztosan nem fért volna bele + 12k Lelkileg
Így is lámának éreztem magam amikor a pénztárnál 40k fizettem 5 kg alumíniumért + némi műanyagért 36 évesen
(utólag is azt mondom, hogy maximálisan jól döntöttem )
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fűnyíró topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így is lámának éreztem magam amikor a pénztárnál 40k fizettem 5 kg alumíniumért + némi műanyagért 36 évesen
(utólag is azt mondom, hogy maximálisan jól döntöttem )